Demoniseringen pågår hela tiden, tyvärr. Titta bara på nedan återgivna ”slideshow” från HonestReporting (klicka gärna igång ”full screen”-funktionen så ser du bättre):

Som du ser kan du underteckna petitionen som kräver att alla media ska upphöra med demoniseringen av Israel. Därefter händer följande: ”We will present this signed petition, including only your first and last names, to the international media”.

Kanske inte världens mest kraftfulla sätt att göra intryck. Men vi som försvarar Israel får väl försöka att bidra med så många av våra ”goda namn” på så många ställen som det går. Här går det tydligen. Skriv alltså under. Det har jag gjort i alla fall!


2 svar på ”Stoppa demoniseringen av Israel!”
  1. ”Egyptian family rejects Israel honour for hero doctor” (http://english.ahram.org.eg/NewsContent/1/64/84306/Egypt/Politics-/Egyptian-family-rejects-Israel-honour-for-hero-doc.aspx)?!?

    Eftersom det är endast Yad Vashem som delar ut Teudat Kavod, så ställer jag mig frågande hur skall jag reagera när jag läser i Ahram Online att en familj till en egyptisk läkare som räddade 21-åriga Anna Boros i Berlin vägrar att ta emot Yad Vashem utmärkelse eftersom det kommer från Israel…….

Kommentarer är stängda.