Majoriteten av medborgarna i Jordanien är palestinska araber. Finns därför ingen anledning för de palestinska araberna att skapa ytterligare en stat i Judéen och Samarien eller ytterligare en arabstat vid sidan av de drygt tjugo arabstater som redan finns. I synnerhet inte om det sker på bekostnad av Israel, en stat som enligt arabförbundets stadga om mänskliga rättigheter inte har rätt att existera. Såväl Jordanien som den palestinska myndigheten tillhör arabförbundet. Där har vi kanske den egentliga orsaken till varför det är så viktigt med ytterligare en palestinsk stat, nämligen om syftet är att utplåna Israel!

Här en bild som jag hittade på Facebook:

Och här en länk till mina ytterligare synpunkter kring detta.

Ett svar på ”De palestinska arabernas stat existerar redan – den heter Jordanien”
  1. Tack Sapere Aude att tala sanningen om den på hittade folket och landet

Kommentarer är stängda.