Man ger och man får. Om man inte ger något, lär man inte få något tillbaka. Detta är grunden för mänsklig samlevnad. Utbyte.

Så här har detta utbyte mellan Israel och Gaza sett ut på senare tid – förra veckan faktiskt.

Först en bild som återger vad som införts i Gaza från Israel:


Källa.

Och sedan en bild som återger vad Gaza lämnat i utbyte till Israel:


Källa.

Det Hamas-styrda Gaza tackar så mycket genom att sända tillbaka raketer och granater alltså. Vilken annan stat än Israel skulle vara så snälla att underhålla dem som tackar på det viset? Ingen skulle jag tro.

– Apropå givande och tagande så sker nog även en del införsel till Gaza från Sveriges regering. Sverige ger och Gaza tar, alltså. Närmare bestämt så har Sveriges regering nämligen för något år sedan givit fyrtio miljoner kronor i extra anslag (utöver de 700 miljoner av svenska skattebetalares pengar som årligen överförs) för bland annat ”löner till offentliganställda”. Det kan du läsa om här.

Poliser, ja de får väl sägas vara ”offentliganställda” eller hur.

Betrakta då följande bilder:

Och läs sedan den medföljande bildtexten:

The Double Identities of Hamas Security Force Operatives

The ministry of the interior of the de-facto Hamas administration in the Gaza Strip expressed its condolences on the deaths of Ismail al-Teli and Yousef Abu Jalhoum (aka Abu Musa’b), Hamas terrorist operatives who were killed in an IDF attack in the Jabalia district on October 23. According to the ministry’s announcement, al-Teli also served as a policeman in the Hamas police force [min kurs.], and Abu Jalhoum worked for the Hamas Rehabilitation and Imprisonment Administration (Safa News Agency, October 24, 2012).

Right: Official Hamas ministry of the interior notice of the death of Yousef Muhammad Abu Jalhoum, who was also an operative in Hamas’ military-terrorist wing (Hamas Rehabilitation and Imprisonment Administration website, October 25, 2012). Left: Ismail al-Teli, senior Izz al-Din al-Qassam Brigades artillery figure, prepares a rocket for launching. In addition to his terrorist activities, was also in the police force [Min kurs.] (Hamas forum, October 28, 2012).

Källa. (Samma som första fotot ovan.)

Som du ser står det att en av dessa satans Hamas-terrorister skjuter raketer mot Israel samtidigt som han ”also served as a policeman in the Hamas police force”. Han är samtidigt anställd som polisman, alltså statstjänsteman, och därmed samtidigt avlönad av Sveriges regering! Eller vad ska man tro?

Därmed tycks ganska klar bevisning föreligga för att Sveriges regering avlönar terrorister i Gaza, vars syfte är att utplåna den judiska staten Israel!

Frågan blir då om Sveriges folk tycker att det är riktigt rätt att ekonomiskt understödja de islamonazistiska försöken att utplåna Israel.

Jag tror Sveriges folk om bättre än så. Om Sveriges regering har man dock anledning tvivla, åtminstone så länge den starkt Israel-kritiske Carl Bildt tillåts vara utrikesminister och så länge som detta ekonomiska stöd till terrorister och antisemiter tillåts pågå.

En sak för vår statsminister Fredrik Reinfeldt att ta tag i. Och om inte han mäktar göra det blir det vår sak, dvs. det svenska folkets sak, att ta tag i detta i nästa riksdagsval.

2 svar på ”Det är ett givande och ett tagande …”
  1. Dags för ett experiment: om Israel ger INGENTING en månad, kanske de tuffa muslimeka terroristboysen ger INGENTING i gengäld? Värt att prova. Självklart då inklusive all elektricitet som går direkt in i nätet, mer än 70% av Gazas el kommer via kabel direkt från Israel. Varför ska Israel fortsätta med det, speciellt som de har elbrist pga Egyptens stopp av gasleveranser?

    http://www.mfa.gov.il/MFA/About+the+Ministry/Behind+the+Headlines/Israeli_humanitarian_lifeline_Gaza_25-May-2010.htm

    Finns det någon som helst anledning att inte den elen kommer i kabeln från Egypten i stället? Förutom all råoljan Qatar levererar direkt till deras elverk via Israel som tack för att Hamas lämnade Damaskus.

    Också http://www.jpost.com/Sci-Tech/Article.aspx?id=269797

Kommentarer är stängda.