Den islamonazistiska entiteten ”Palestinas” ”president” Mahmoud Abbas har för några veckor sedan i ett antisemitiskt uttalande gjort gällande att Förintelsen var judarnas eget fel, och inte orsakades av antisemitism utan av deras ”social behavior, [charging] interest, and financial matters”, som det formuleras i The Times of Israel. Läs även vad som skrivs om detta i Världen Idag, och se här en MEMRI-film från händelsen.

Vi vet ju att ”palestinierna” säger en sak till sina förtrogna och en annan sak till det godtrogna västerlandet. Detta uttalande var sannolikt bara avsett för invärtes bruk, men tack vare MEMRI har det fått spridning även utvärtes. Margot Wallström fann sig därför för en gångs skull föranlåten att kritisera Abbas för detta hans uttalande, vilket väl i någon ringa mån länder henne till heder.

Denna kritik var hon förvisso inte ensam om och Abbas har bett om ursäkt med dessa ord: ”Om människor blev förolämpade av mitt uttalande, särskilt judar, så ber jag om ursäkt” (SvD 2018-05-05). Det må vara hänt, men ingenstans framgår att han inte menade det han sade. Han står således av allt att döma fast vid sin antisemitiska åsikt. Här ser vi honom till yttermera visso nyligen på sjukhuset, dit möjligen kommen som en följd av Wallströms drabbande kritik, där dock läsande en tidning med av bilden i tidningen att döma antisemitiskt innehåll:


Källa 1. Källa 2.

En närmare granskning av bilden visar nämligen att den ser ut så här:

Vi ser alltså här en israelisk soldat som byter ut ett spädbarns nappflaska mot en giftflaska! Trevlig antisemitisk läsning för ”Palestinas” ”president” tydligen.

The Times of Israel skriver, se Källa 2 ovan: ”The cartoon referred to reports — since cast into question — that 8-month-old Layla Ghandour died from inhaling tear gas fired by Israeli troops during violent protests on the Gaza border with Israel last week”. Nyare indikationer tyder dock på att Layla dog av hjärtfel. – Varför ta med sig ett döende spädbarn till en konfrontation med Israels försvarsmakt? För att barnet ändå ska dö och för att då kunna kasta skulden för barnets död på Israel?

Nå, de svenska liberalernas ordförande Jan Björklund (foto t.v.) vill med anledning av Abbas uttalande frysa biståndet till de ”palestinska” områdena. ”Uttalandet är helt oacceptabelt och bland det värsta jag har hört”, skriver han på Facebook. ”Tydligare kan antisemitismen inte uttryckas”, menar han vidare – med all rätt!

Björklund och Liberalerna sällar sig därmed till den skara riksdagspartier som vill avbryta detta ”bistånd” – som ju i alltför hög grad används till att avlöna terrorister, för antisemitisk propaganda och för angreppskrig mot Israel. Först ut var Sverigedemokraterna och därefter kom Kristdemokraterna. Även tidningen Världen Idag har uttryckt denna vilja såväl som Vänskapsförbundet Sverige-Israel genom dess ordförande Lars Adaktusson. Detta har jag tidigare skrivit om.

Jan Björklund och Liberalerna hälsas därmed välkomna i gänget!

Jag noterar även med tillfredsställelse att ”Björklund anser att det svenska erkännandet av Palestina som en egen stat i dag framstår som helt ogenomtänkt”. För det har han alldeles rätt i också!

Liberalerna och Björklund borde därmed rimligen ha stött den Sverigedemokratiska riksdagsmotion 2017/18:3335 som nyligen påyrkade ”att Sverige bör återkalla sitt erkännande av Palestina och förklara det ogiltigt”. Men si det gjorde man inte, som framgår i punkt 6 på denna Riksdagens länk. Ytterligare en riksdagslänk till protokollet finns här, där den som talat å Liberalernas vägnar, Fredrik Malm (foto t.v.), inte hade något alls att säga om erkännandet av ”Palestina” som stat, för han hade inte tid! Se sidan 15 överst. (Malm sade dock så mycket annat bra så jag kan inte klandra honom alltför mycket.) – Även här kan man dock, på sidan 66 i protokollet, läsa att alla närvarande Liberaler motsatte sig Sverigedemokraternas motion. Tydligen även Malm …

Fast som du ser fattades beslutet i Riksdagen den 26 april och Abbas uttalande kom några dagar senare, så möjligen kan Liberalerna ursäktas därigenom. Men frågan lär komma på Riksdagens bord igen, och då hoppas vi att Liberalerna den gången kan göra om och göra rätt! Och följa Sverigedemokraternas goda föredöme.

För ”Palestina” är inte och har aldrig varit någon stat oavsett vad Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning anser. ”Palestina” som stat är ett antisemitiskt och kommunistiskt påhitt iscensatt av dåvarande Sovjetunionen med syfte att konfrontera USA och utplåna den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. Ett påhitt som lätt genomskådas och som vi som står upp för just denna västerländska civilisation måste bekämpa!

Vi välkomnar Liberalerna som vapenbröder även i denna kamp.

Länk: Tove Lifvendahl kommenterar biståndet till antisemitismen i ”Palestina” i SvD.

Ett svar på ”Mahmoud Abbas’ antisemitism, Liberalerna och Sverigedemokraterna”

Kommentarer är stängda.