Sapere Aude!

Liv, frihet, egendom – Life, liberty, property | Toujours l'audace! – Chutzpah! | זכור

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv
Kategorier
Kalender
december 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

EU och Sverige väljer sida: Stödjer Iran i stället för USA!

24 maj, 2018 (19:28) | antisemitism, antisionism, Demokrati, Försvar, Frihet, Israel, kristna, Liberal, USA | By: Lennart Eriksson

Jeeha

USA under president Trump har ju som bekant sagt upp det förfärliga avtalet med Iran, som går ut på att Iran under viss tid – men absolut inte för alltid! – ska avstå från att utveckla kärnvapen. Detta har jag tidigare skrivit om.

Bra gjort av Trump och USA!

För detta avtal kan endast betecknas som en islamistisk ”hudna”, en vapenvila som ingås med ”krigets hus”, dar al-Harb som det heter på arabiska, och detta enbart för att samla kraft för att på nytt angripa och erövra detta krigets hus. Ett hus som enligt islamistisk ideologi består av alla länder som ännu ej underkastat sig islam. Det är enbart inom islam, ”dar al-Islam” på arabiska, som fred råder nämligen.

Inte minst vill ju den iranska statsledningen erövra och utplåna Israel – men även alla andra länder som inte underkastat sig islam. Det framgår tom. av Irans konstitution! Detta syfte strider uppenbart mot FN-stadgan enligt vilken stater ska leva som goda grannar och absolut inte försöka utplåna varandra.

Det är naturligtvis oklokt att ingå en vapenvila med den som vill att man ska utplånas eller underkasta sig när detta sker blott i syfte att samla kraft för fienden att senare återuppta utplånings- och anfallskriget. Det är tvärtom klokt att på alla sätt försöka tvinga denna entitet – i detta fallet Irans statsledning – att följa FN-stadgan och i stället för att försöka utplåna och i krig erövra sin omgivning, leva ”som goda grannar”. Inte minst med Israel.

Man frågar sig om de som ingått detta avtal med Irans statsledning ställt frågan till denna statsledning om detta avtal inte i själva verket är en hudna? Man frågar sig vad Irans statsledning i så fall svarat. Om Irans statsledning svarat ”nej”, så återstår frågan om detta svar inte egentligen är ett utslag av ”taqiyya”. Taqiyya är en islami(sti)sk princip, som särskilt tillämpas bland shiiter – vilka till exempel ingår i Irans statsledning. Enligt taqiyya är det tillåtet att ljuga inför i synnerhet otrogna, kafirer, för att uppnå fördelar. Till exempel sådana otrogna som EU, Sverige och USA.

Jag tror inte att någon ställt dessa frågor och fått några trovärdiga svar från Irans statsledning. Det hedrar dock nu USA och president Trump att USA frånträtt denna hudna.

Men att EU och Sverige fortsatt håller fast vid den, visar dels att man tagit ställning för Irans statsledning, mot USAs statsledning. Dels visar det att man inte har en aning om hur islamismen fungerar. Något som inte minst en kompetent svensk statsledning borde ha en aning om, kan man tycka …

Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning har i stället till yttermera visso, genom sin s.k. ”utrikesminister” Margot Wallström uttalat, att USAs uppsägning av avtalet/hudnan inte bådar gott. Wallström har f. ö. som framgår av bilden ovan t. v. mottagit en ”palestinsk” militär förtjänstorden! Från ett ”Palestina” som, i likhet med Iran, avser att utplåna Israel!

EU underkastar sig också.

EU och Sverige har som sagt därmed valt sida. Man föredrar en hudna med ett land, Iran, vars statsledning föresatt sig att utplåna den västerländska judisk-kristna demokratiska och liberala civilisationen. Med Israel som första angreppsmål. Detta föredrar man framför att stå solidarisk med USA, den stat vars solidariska stöd till Europa var avgörande för att försvara och bevara just denna civilisation under 1900-talet, inte minst under det andra världskriget.

Detta är ett stort svek. Men islamisterna jublar säkert, såväl i Iran som i Sverige och i Israels omnejd …

Och inte minst kan ju Sverige därigenom fortsatt sälja Volvo-lastbilar till Iran. Bilar som tycks användas som vapenbärare. Kanske för kärnvapen, eller …

Här är en av dem i vart fall. Raketer på flaket:

Fler foton finns här.

Tydligen är det så att Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning tycker att det är bättre att sälja vapenbärare till den iranska statsledningen, att sannolikt användas i det iranska angrepps- och utplåningskriget mot Israel och den västerländska civilisationen, än att försvara just denna civilisation, t. ex. genom att inte ingå hudna-avtal med islamister och genom att inte tillåta försäljning av Volvobilar som vapenbärare till Iran.

Skandal! Tydligen!

Comments

Comment from Moubbique
Time 09 november 2022 at 07:52

buy cialis generic online by airway smooth muscle cells, proteinase activated receptor 2 by neurons, intracellular signal transducing protein 6 STAT6, Janus kinase 1, Janus kinase 6, CD40, CD86 and or NF kB by B cells, CD154 in T cells, and suppressor of cytokine signalling 3, phosphodiesterase 4, TNF О±, MCP 1, RANTES, CXCL10, CXCL8 IL 8, prostaglandin E2 receptor, IL 1ОІ, IL 4, IL 5, IL 6, IL 9, IL 10, IL 13, and IL 23, by one or more other cell types such as immune cells as described herein, airway smooth muscle cells, mucosal cells or keratinocytes

Write a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/daleri-sweet/comments.php on line 39