Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

juli 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Antisemitismen förr och nu: Två exempel från Europa och ”Palestina”

Det händer så mycket eländigt nu att det är svårt att fokusera på något specifikt att skriva om. Sådan fokusering skulle kräva nästan dussintals inlägg här varje vecka, och det har jag varken tid eller ork att göra för närvarande.

Istället för att skriva så mycket, har jag i stället hittat några filmer på YouTube, fynd som jag gärna delar med mig av. ”En film säger mer än tusen ord.” Härnedan är den senaste. Avsändaren är Israels UD. Den visar tydligt sambandet mellan den antisemitiska propagandan i Europa förr och den bland ”palestinierna” nu. I båda fallen skulle och ska judarna mördas bara för att de är judar. Nutidens antisemiter i ”Palestina” har uppenbarligen tagit starkt intryck av denna propaganda. Många judar har den senaste tiden mördats av just ”palestinier”, just för att de är judar.

Det pågående mördandet understöds dessutom ekonomiskt av Sveriges nuvarande statsledning. Kanhända kritiseras det i ord men det är ju allmänt känt att ”Palestina” belönar mördarna eller deras familjer just ekonomiskt – bland annat med svenska skattebetalares pengar. Då betyder inte orden så mycket. ”Cash is king.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.