Jag vet inte vem som står bakom detta bildcollage, men jag står i alla fall bakom det iranska folkets kamp för frigörelse från islamismen och islamonazismen sådan den uttrycks av Irans nuvarande statsledning. T.ex. har ju presidenten Ahmadinejad uttalat ”Död åt Israel!”.

Kanske är inte sången det mest intressanta, texten är från USAs vänsterrörelse nämligen och känns i långa stycken inte relevant, utan fotona:

Var det inte Olof Palme som, efter att den dåvarande shahen av Iran blivit tvungen att överlåta styret åt islamisterna år 1979 re’n, uttalade att den islamonazistiska iranska statsledningen ”bygger upp sina demokratiska institutioner med pedantisk noggrannhet”? Jo det var det. ”Dessa satans mördare” – för att använda ett annat Palme-citat – bygger alltså enligt Palme upp demokratiska institutioner med ”pedantisk noggrannhet”!

Pyttsan, minst sagt! Skam över Palme som inte kunde skilja mellan islamism och demokrati! Vad islamismen vill framgår nämligen av följande foto: ”Ingen demokrati, vi vill bara ha islam!”

Så egentligen är det nog följande uttalande som är mest relevant: ”Marg bar Jomhūrī-ye Eslāmī-ye Īrān”.

Dvs: Död åt den Islamiska Republiken Iran. Och följaktligen: ”Leve det iranska folket och dess strävan för demokrati och frihet och för fred med Israel” (för att i likhet med Ahmadinejad tala i slagord). Detta då i perserkonungen Koroush II:s (Kores, Cyrus) efterföljd, han som frigav judarna ur den babyloniska fångenskapen för att bygga Herrens hus i Jerusalem.

Slutorden i den judiska bibeln, Tanach, lyder ju som följer: ”Så säger Kores, konungen i Persien: Alla riken på jorden har Herren, himmelens Gud, givit mig; och han har anbefallt mig att bygga honom ett hus i Jerusalem i Juda. Vemhelst nu bland eder, som tillhör hans folk, med honom vare Herren, hans Gud, och han drage ditupp.” (2 Krön. 36:23)

Någonting för alla antisemiter och antisionister att nogsamt begrunda.

Tillägg 2013-05-18: Carl Bildt är inte sämre än Olof Palme när det gäller att hylla antisionismen och islamismen. Här är ett citat från denna blogg:

”Enligt filmen [som du kan titta på i länken] ska Bildt ha sagt att ”det finns en spännande pluralism inom ramen för det existerande systemet” och att valet 2009 var ”genuint”!

Men det ansåg inte det iranska folket. De protesterade, varefter många mördades av regimens lakejer.

Så går det till i Iran, när islamonazismen får råda. ”Spännande pluralism” eller hur!”

Alltså borde nog Carl Bildt skämmas en del också!

20 svar på ”Den iranska frihetsrörelsens sång år 2009”
  1. how to buy lyrica tablets [url=https://lyrica24.top/]how to buy cheap lyrica without a prescription[/url] how to buy cheap lyrica without insurance

Kommentarer är stängda.