Idag för sextiofem år sedan förklarade Israel sig självständigt. Israel kommer förhoppningsvis att vara självständigt intill dess Messias ankommer alternativt återkommer, närhelst nu detta sker (om det sker). Jag kommer att göra vad jag kan och orkar, om än bara att tidvis blogga här, för att ge mitt bidrag i kampen för Israels existens mot alla dem som vill utplåna den judiska staten. Gör du också vad du kan och orkar där du finns och verkar!

Härnedan ett foto från när David Ben-Gurion utropade den judiska staten Israel som självständig den 14 maj 1948. Omedelbart därefter påbörjade de omkringliggande arabstaterna sitt utplåningskrig mot Israel, ett krig som tagit sig olika uttryck under decennierna (krigföring, lagföring, pennföring), ett krig som alla angripare hittills förlorat och alltid kommer att förlora – men ett angreppskrig som otvetydigt fortfarande pågår. Vi måste som sagt alla ge vårt bidrag i kampen för Israels existens, mot alla dessa angripare. Gör det alltså du också på ditt sätt!

Se till att angriparna alltid förlorar! Inte så svårt egentligen för hittills har alla angripare i modern tid alltid förlorat.

Israel har alltså entydigt segern på sin sida. Segern står på vår sida som står upp för Israels rätt att existera som judisk stat.

För, så säger Herren, ”jag skall välsigna dem som välsigna dig, och den som förbannar dig skall jag förbanna, och i dig skola alla släkter på jorden varda välsignade” (1 Mos. 12:3).

Så står kanske även Messias på vår sida. Mycket tyder på det, i vart fall enligt Bibeln/Tanach.

Den som har såväl Herren som Messias på sin sida kan enligt detta sätt att se icke förlora!

Följaktligen har Israel ännu icke någonsin förlorat utan tvärtom alltid segrat!

Detta bådar gott för framtiden.