Ja, i alla fall enligt denna film:

Det sägs i filmen att Bildt försöker blockera EU:s sanktioner mot Iran. Jag har inte alla kort på bordet, men de som har får gärna presentera ytterligare bevis för detta påstående – som tyvärr verkar ligga helt i linje med Bildts islamist-vänliga agenda. Kommentera gärna alltså!

Fast några konstigheter kan ju till och med jag hitta. På sin blogg säger Bildt den 9 juni t. ex. detta: ”Klokskapen i den politik som inte ville pröva den möjlighet som låg i den överenskommelse med Iran om vissa frågor som Turkiet och Brasilien förhandlat fram tror jag starkt kan ifrågasättas”. Bara lite senare tog Brasilien självt klokt nog avstånd från denna överenskommelse – om upparbetning av uran – som jag tidigare bloggat om. Och om Turkiet, som alltmer närmat sig den islamonazistiska regimen i Iran, säger Bildt så sent som igår, att det är ”ett allt viktigare land”.

Ju mer Turkiet närmar sig Iran, desto viktigare tycks det landet(s regim) alltså bli, enligt Bildts sätt att se.

Klokskapen i detta tror jag starkt kan ifrågasättas.

Nåja, att Bildt sviker det israeliska folket, när han helt villkorslöst solidariserar sig med de turkiska Mavi Marmara-terroristerna, det står dock klart.

Men om han dessutom skulle solidarisera sig med den islamonazistiska regimen i Iran som avser tillverka kärnvapen att rikta mot Israel, ja då är väl ändå måttet rågat.

Enligt filmen ska Bildt ha sagt att ”det finns en spännande pluralism inom ramen för det existerande systemet” och att valet 2009 var ”genuint”!

Men det ansåg inte det iranska folket. De protesterade, varefter många mördades av regimens lakejer.

Så går det till i Iran, när islamonazismen får råda. ”Spännande pluralism” eller hur!

Slutligen återger jag vad den tjeckiska senatens talman Premysl Sobotka har uttalat:

”[T]he Turkish flotilla was a planned provocation designed to entrap Israel.” He went on to say that ”many in the European Community feel as I do but they are afraid to speak out.”

Kanske är det så enkelt: Carl Bildt är för rädd för att säga som det är.

Och så enkelt är det att islamismen och islamonazismen måste bekämpas, inte strykas medhårs.

Till Carl Bildt borde man alltså rikta följande uppmaning: Våga vara vis! Med andra ord: Sapere Aude!

Länkar: Världen Idag, Bildt sviker Irans folk, Fred i Mellanöstern.

2 svar på ”Sviker Carl Bildt det iranska folket?”

Kommentarer är stängda.