Islamonazisterna och antisemiterna förnekar sig inte, vare sig nu eller på Stormuftins tid. Jag ”roade” mig med att scanna av nätet efter nya foton, och det fanns många. Jag lägger ut en del här:


Hisbolla 2008


Heinrich Himmler – chef för SS och därmed för Auschwitz – hälsar på Stormuftin av Jerusalem, som uttalat följande: ”I bekämpandet av judendomen står islam nationalsocialismen mycket nära”. Edward Said har kallat stormuftin för ”det palestinska folkets röst”, och Yassir Arafat, en påstådd avlägsen släkting till muftin, menade att han var ”vår hjälte”. – Det palestinska folkets hjälte-röst anser alltså att judendomen ska bekämpas …


Oklart var detta foto tagits, men det var inget problem för nazisoldaten i förgrunden att sätta islams symboler vid sidan av nazismens i alla fall.

Några av dessa bilder har hämtats från bloggen Atlas Shrugs. Tidigare har jag själv visat bilder och filmer på samma tema, t. ex. här och här.

Att nazismen och antisemitismen är utbredd i Palestina, nu precis som under det andra världskriget, det råder det alltså ingen tvekan om, tyvärr. Frågan är därför om inte denna flagga vore mest adekvat för ”entiteten Palestina”:

3 svar på ”Fler Hitlerhälsningar från Palestina med omnejd”

Kommentarer är stängda.