Det skedde igår, enligt vad UN Watch rapporterar. Samma dag mördades enligt Ekot ytterligare 34 människor i Syrien.

Samtidigt som den syriska regimen hittills har dödat bortåt fyra tusen egna medborgare, ett mördande som fortfarande pågår, väljer FN-organet UNESCO alltså in just denna regim i kommittén för mänskliga rättigheter! Massmord belönas alltså uppenbarligen i FN.

Enligt samma logik bör nu massmördare Breivik i Norge utses till hedersmedlem i UNESCO.

Men logiken kanske i stället är den att den syriska regimen ju står både Iran och Hisbollah i Libanon nära. Entiteter som båda vill utplåna Israel. Det ville ju inte Breivik, så därför är väl han diskvalificerad.

Tidigare har UNESCO till yttermera visso valt in ”Palestina” som medlem. Ett Palestina där merparten av de tongivande politiska organisationerna också har Israels utplåning och judarnas död och fördrivning på sin agenda.

Sådana antisemitiska och antisionistiska agendor belönas tydligen av FN. Sedan kan man mörda hur många som helst. Det kvittar FN och UNESCO lika.

FN och UNESCO framstår som alltmer irrelevanta och verklighetsfrämmande organisationer för var dag som går.

Länk: Israel i Sverige, Arutz7.