Genom en enkel sökning i Google med sökbegreppet ”Nazi salute Palestine” hittar man bl. a. följande fotografier, där till synes såväl Hisbollah som Hamas och den palestinska polisen ägnar sig åt vad som i Sverige kallas och bestraffas som ”hets mot folkgrupp”.

Se här:

Hitlerhälsningar från Hisbollah och Hamas

Och här:

Hisbollahs hitlerhälsning

Vidare här:

Palestinsk hitlerhälsning

Och slutligen här. En bild som uppges återge den palestinska polisens sätt att hälsa:

Palestinska polisen hitlerhälsar

Texten som åtföljde den sista bilden – vilken hämtats härifrån, lyder som följer: ”Reuters – Tue May 9, 11:50 AM ET Palestinian police officers salute during a graduation ceremony in the West Bank town of Jenin May 9, 2006. … REUTERS/Mohamad Torokman.”

Varför tycker man det är relevant att ”hälsa” på detta sätt? Kanske är det för att de faktiskt är nazister?

4 svar på ”Hitlerhälsningar från Palestina”
  1. Det är inte svårt att se hur förgångaren Muftin av Jerusalem skapat antisemitisk hat hos araberna. Kopplingen till Hitler och nazismen är ett historiskt faktum . Visa mig EN ENDA person som förnekar detta så skall jag visa dig en lögnare.
    http://www.youtube.com/watch?v=dbP2EyF8d34

    YouTube har tonvis med fakta. Att du tar islamisterna i försvar gör dig delaktig i deras kriminella hantering.
    http://www.youtube.com/watch?v=Q3pq1KIUZb4&feature=related

Kommentarer är stängda.