Sapere Aude!

Liv, frihet, egendom – Life, liberty, property | Toujours l'audace! – Chutzpah! | זכור

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv
Kategorier
Kalender
december 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Antisionistiska al-Fatah är i Värmland med sossarnas välsignelse

13 juli, 2011 (19:21) | antisionism, Demokrati, Försvar, Israel, Palestina | By: Sapere Aude!

Jag läser i NWT att folk från en organisation som vill utplåna den judiska staten Israel för närvarande befinner sig i min födelsestad Kristinehamn. Syftet anges vara ”att få in fler kvinnor i det mansdominerade Fatah, men också att prata demokrati”.

Detta är som du ser i länken uppenbarligen ett sosse-projekt, som ligger väl i linje med sossarnas fullständigt hopplösa inriktning på samtal med än den ena, än den andra islamonazistiska organisationen, i syfte att – ja vad?

Fatah är ju dessutom de svenska sossarnas systerparti, ett parti som, kan jag meddela, vill utplåna den judiska staten Israel!

Man frågar sig då om sossarna i Värmland också vill utplåna Israel? Varför skulle sossarna annars ha Fatah som systerparti och välkomna Fatah-medlemmar till Kristinehamn?

En sosse, dess utrikespolitiske talesman Urban Ahlin, har uttalat att man måste prata med Hamas (att de ska vara med vid förhandlingsbordet), detta samtidigt som Hamas å sin sida klart fastställt att Israel ska utplånas med våld och utan snack! Förhandlingar avvisas bestämt.

Al-Fatah har självt denna inriktning och har nyligen träffat någon form av samarbetsavtal med Hamas.

Nabil Shaath som tillhör Fatah och som hyllats av vår utrikesminister Bildt, har uttalat, att det inte är ”någon skillnad mellan Fatah och Hamas när det gäller de politiska målsättningarna”.

Alltså: Hamas och al-Fatah vill utplåna Israel. Hur demokratiskt är nu det?

Sossarna och Fatah-representanterna i Kristinehamn vill ”prata demokrati”.

Vilken plats har då Israel i denna demokrati? Av allt att döma ingen alls.

Tråkigt att min födelsestad Kristinehamn måste vara en arena för sådan antisionistisk propaganda – om än inlindad i tal om ”demokrati” och ”jämställdhet”.

Tro dem inte!

Comments

Pingback from Opinionsundersökning i ”Palestina”: 73 % vill att judarna ska dödas « Sapere Aude!
Time 15 juli 2011 at 16:17

[…] islamonazistiska attacker mot Israel från Gaza – bör Palestinas och FN:s flagga brännas?Antisionistiska al-Fatah är i Värmland med sossarnas välsignelse « Sapere Aude! om Att erkänna Palestina som stat innebär att erkänna Hamas rätt att utplåna IsraelAnsökan […]

Write a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/daleri-sweet/comments.php on line 39