Sapere Aude!

Liv, frihet, egendom – Life, liberty, property | Toujours l'audace! – Chutzpah! | זכור

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv
Kategorier
Kalender
december 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Nya islamonazistiska attacker mot Israel från Gaza – bör Palestinas och FN:s flagga brännas?

13 juli, 2011 (18:24) | antisemitism, antisionism, Försvar, Frihet, Gaza, Hamas, Islamismen, islamonazism, Israel, Palestina | By: Sapere Aude!

Israels flagga brinnerDet islamonazistiska utplånings- och anfallskriget mot den judiska staten Israel pågår. Gaza kontrolleras av Hamas som enligt ett avtal med al-Fatah, som också vill utplåna Israel, ska bilda regering i ”staten” Palestina, en ”stat” som nu avser att söka erkännade av FN:s generalförsamling. Men att erkänna en stat som bedriver anfalls- och utplåningskrig och därmed bryter mot FN-stadgan, det får vi väl ändå hoppas att generalförsamlingen inte nedlåter sig till.

Nå, vad som nyligen hänt är att två kassam-raketer och en granat avskjutits mot Israel från det gentemot Israel fientliga territoriet Gaza. Då står det i Svenska Dagbladet som rubrik att ”Israel bombar Gaza”!? Men det var ju Gaza som bombade Israel först! Därom tiger Svenska Dagbladet i sin rubrik. Att Israel reagerar direkt är inget konstigt för det har ju varje stat vars territorium angrips med fientlig eld rätt att göra. Men enligt SvD är det Israels försvar som är det anmärkningsvärda, det som är värt att rapportera om. Att de angripande islamonazistiska rörelserna i Gaza, som vill utplåna Israel, sköt först, ja det är som vanligt ingenting att fokusera på! – Som om det anmärkningsvärda är att judar försvarar sig …

FN-HisbollahHär är en översikt över den senaste utvecklingen. Man noterar att en ”flytilla” tänkte sig att ankomma till Israel med flyg – kanske då för att Ship to Gaza-”flotillan”, inte minst tack vare god hjälp från Grekland, hindrats att bryta den legitima sjöblockaden mot Gaza. Men även detta angrepp misslyckades så klart och tack och lov.

Palestinas nazi-flaggaI samband med ”flytillan” ska den israeliska flaggan ha bränts, se bilderna ovan. Någon har vid samma tillfälle även skrudat sig i Hisbollahs flagga.

Hisbollah är en islamonazistisk organisation som vid sidan av Hamas och al-Fatah – med flera – också vill utplåna Israel. Så om någon flagga har kvalificerat sig för att brännas, borde det i stället vara Hisbollah-flaggan, men också Hamas-flaggan och kanske själva den palestinska flaggan (som i modifierat skick återges till vänster), nämligen så länge den palestinska ”statens” tongivande organisationer i islamonazistisk anda insisterar på att utplåna Israel. Det gör de alltjämt, och har så gjort i decennier.

Kanske borde till och med FN-flaggan brännas! Som du ser på bilden till höger skäms nämligen inte FN för att låta sin flagga blåsa vid sidan av den islamonazistiska Hisbollah-flaggan …

Om FN:s generalförsamling därtill i höst röstar för en palestinsk ”stat”, så som de palestinska ledarna tycks vilja, ja då hopar sig ju argumenten mot FN – och dess flagga – alltmer.

Länkar: DN, Fredsprocessen, Sapere Aude!, IDF.

Comments

Pingback from Ansökan till FN om Palestina på gång « Sapere Aude!
Time 14 juli 2011 at 20:37

[…] bloggade igår om vilka flaggor som borde brännas, detta apropå det faktum att islamonazister m. fl. antisemiter […]

Pingback from Fler raketer mot Israel från Gaza idag! « Sapere Aude!
Time 15 juli 2011 at 16:17

[…] raketer mot Israel från Gaza idag!Ansökan till FN om Palestina på gång « Sapere Aude! om Nya islamonazistiska attacker mot Israel från Gaza – bör Palestinas och FN:s flagga brännas…Antisionistiska al-Fatah är i Värmland med sossarnas välsignelse « Sapere Aude! om Att […]

Comment from Free palestine
Time 13 augusti 2014 at 23:40

Ät min skit!!!

Comment from Sapere Aude!
Time 14 augusti 2014 at 05:47

Tack för ännu ett konstruktivt och välunderbyggt inlägg i debatten.

Write a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/daleri-sweet/comments.php on line 39