Regimen i Gaza, den islamonazistiska terrororganisationen Hamas, som har som enda syfte att utplåna Israel, har nu enligt vad som rapporteras, förstört dussintals hus med bulldozers eftersom de uppges vara svartbyggen på regeringsägd mark.

Det tycks alltså inte råda någon överdriven bostadsbrist i Gaza, om man nu har råd att förstöra just bostäder.

Samtidigt tänker organisationen Ship to Gaza skicka in fartyg till Gaza, som bland annat sägs vara lastade med cement.

Det verkar dock vara ganska meningslöst och kanske tom. onödigt, att skicka in cement till Gaza, eftersom Hamas tydligen inte drar sig för att förstöra just bostadshus varav en del varit byggda av just cement. Av allt att döma har man inte för få utan för många hus i Gaza. Annars skulle man ju inte förstöra de man har.

Syftet med Ship to Gazas kampanj framstår i ljuset av detta än tydligare. Det är konfrontation med Israel man söker, inte meningslös/onödig hjälp åt Gazas befolkning.

Nu återstår dessutom att ”världssamfundet” med skärpa fördömer, ja vad? Arabers ”illegala bosättningar” i Gaza, kanske. Enligt Hamas var de ju illegala. Eller bör man kanske i stället fördöma Hamas fördrivningar av dem som bodde där?

Förvirringen är säkert total i de politiskt korrekta leden. Sannolikt kommer de politiskt korrekta, och inte minst TT, därför att hålla tyst om detta.

För det politiskt korrekta är ju att attackera Israel, att fördöma judars ”bosättningar” och israeliska avhysningar. Den islamonazistiska terrorn, nu till synes utövad tom. mot den egna civilbefolkningen, överser man därför gärna med.

Uppdatering 2010-05-23: Bitte Hammargren skriver i dagens SvD äntligen om husrivningarna, men kan som vanligt inte avhålla sig från att som slutkläm ge en känga åt Israel.

6 svar på ”Hamas förstör bostadshus i Gaza och Ship to Gaza skickar dit cement”
  1. […] Mavi Marmara använde skjutvapen mot de israeliska soldaterna (6)Stå upp för Israel i morgon! (5)Hamas förstör bostadshus i Gaza och Ship to Gaza skickar dit cement (5)UD: Helt oacceptabelt av Israel att försvara sig mot Ship to Gaza-terroristernas angrepp […]

  2. Om man jämför hur mycket mera de lagligt skulle kunna ge människorna i Gaza för samma pengar, tja, se t.ex. länk.

    Har de verkligen tagit hänsyn till vad Gaza behöver? Där är överflöd på det mesta så priserna har fått dumpas länk.

Kommentarer är stängda.