2 svar på ”Judarnas fienders öde”
 1. Dumstrut [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude]

  Pibb:
  Intressant ja, men problemet är väl att Egypten finns, Grekland finns, Spanien finns och korsfararrikena finns.
  Dessutom borde kanske även Irak, Iran och Tyskland kallas för existerande.

  Men om man menar själva IMPERIERNA så är det ju så att ALLA imperier slutar att existera, troligen gäller det även riken, länder och folk. Hur många imperier som bekämpat islam, kristendomen eller hinduismen finns kvar?

  Förutom detta enkla bevis för upphovsmannens idioti kanske man bör nämna att av de uppräknade så försökte noll förgöra det judiska folket, vad vissa försökte förgöra var det judiska landet. Men roligt nog är Nazityskland det lysande undantaget, de skickade istället judar till palestina som de ansåg vara judarnas hemland.

 2. Sant och rätt häftigt när man tänker på det! 🙂 Statistiken talar emot Hamas!

Kommentarer är stängda.