Så heter denna film:

Filmen kanske inte är helt objektiv, men vem är det? Den påstår mera specifikt att islam inte bara är en religion utan ett system som omfattar livet i dess helhet, vilket f. ö. islamisten Seyyed Qutb också ansåg. Den innehåller dessutom en hel del andra tankeväckande påståenden, som jag inte vill undanhålla er. Så håll till godo – med en nypa salt lätt tillgänglig!

***

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Ett svar på ””What Islam is not””
  1. Jisses, vilken video. Det är snudd på ”Der Ewige” fast om muslimer, i hur det låter. Den ondskefulla konspirationen som försöker ta över världen. Att inte vår västvärld tröttnar på att befinna sig under ständig attack, våg efter våg av globala konspirationer såsom judarna, och frimurarna, och judarna igen och bilderbergarna och nu muslimerna. (Notera ironin).

    Hade man velat ha komma med poängen att islam omfattar mer än bara en tro, då är det bara att ta upp en (bra) lärobok i religion. Det är ju dessutom något som passar in på min egen judendom och länge passade in på kristendomen innan sekulariseringen (men som fortfarande gäller vissa grupper).

    Nej, jag tycker inte att den här videon kommer med några egentligen relevanta poänger överhuvudtaget. Möjligtvis undantaget saker som ändå är allmänt känt.

Kommentarer är stängda.