Sapere Aude!

Liv, frihet, egendom – Life, liberty, property | Toujours l'audace! – Chutzpah! | זכור

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv
Kategorier
Kalender
december 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

”Palestina” är en alltigenom brottslig entitet som vill utplåna Israel genom anfallskrig

6 juni, 2018 (12:28) | antisemitism, antisionism, araber, Folkmord, Försvar, Frihet, Gaza, Hamas, islamonazism, Israel, judar, Palestina, Västbanken | By: Lennart Eriksson

Det finns tydligen en hel del personer i Gaza som gjort och gör sig skyldiga till brottet mordbrand. De skickar uppsåtligen – med avsikt – in drakar över Israel som antänder åkrar med gröda. Här en bild på en sådan sannolik mordbrännare.


Källa.

Här är en bild på resultatet:


Källa.

Omfattande bränder har alltså uppstått i södra Israel till följd av dessa brott. The Times of Israel rapporterar. Men om detta hör, ser och läser man föga i svenska gammelmedia. Jag kontrollerade som hastigast för en stund sedan, och hittade då bara denna mycket märkliga artikel i Expressen. Det är en rapportering inifrån Gaza, där mordbrännarnas brott kallas för ”protestaktioner”!: ”På den israeliska sidan stiger rök upp från flera åkrar i närheten av Gaza. Det är bränder orsakade av de nya protestaktionerna – brinnande drakar som skickas från Gaza över till Israel”.

Man kan vidare i artikeln, apropå en planerad ”miljonmarsch” nu på fredag, alltså den 8 juni, läsa att

Väpnade män från Salah al-Din-brigaderna står i rad under olivträd och ropar ”Allah akbar” – ungefär ”Allah är stor” – medan de skjuter.

Det är en militärövning på en hemlig ort i Gaza.

– Budskapet med denna övning är att säga till vår sionistiska fiende att vi är på slagfältet och redo att stå emot eventuella dåraktigheter mot demonstrationen och mot vårt folk på fredag, säger Abou Youssef, militär talesperson för Salah al-Din-brigaderna.

Abou Youssef är maskerad. Han tillägger:

– Vi vill säga till vår fiende: bomb mot bomb och blod mot blod. Vi ska inte låta vårt folk slaktas inför våra ögon.

– Denna motståndsrörelse och dess vältränade mujahedin är i dag starka tack vare Allahs välsignelse och stödet som fortsätter från Islamiska Republiken i Iran, säger Khaled al-Azbat.

Dessa satans antisemiter medger alltså att stödet fortsätter från den islamonazistiska regimen i Teheran, vars ”Führer” Khamenei i söndags till yttermera visso uttalade att ”Israel är en malign cancertumör som måste utplånas”! Som det ordagrant stod att läsa på engelska på Twitter: ”Israel is a malignant cancerous tumor in the West Asian region that has to be removed and eradicated: it is possible and it will happen”.

Så det blir ju mot bakgrund bland annat av detta som sagt mycket märkligt när artikelförfattaren i Expressen påstår att mordbrännarna sysslar med ”protestaktioner”. För det gör de inte alls. De är soldater i ”Palestinas” pågående angrepps- och utplåningskrig mot Israel. Av citatet ovan ser vi ju att artikelförfattaren kallar dem han talar med och det de håller på med för väpnade män, militärer och militärövning.

Mordbrännarna är därför brottsliga på åtminstone två sätt. Dels verkar de för att utplåna Israel genom anfallskrig. Konkret sker deltagandet i detta krig genom att de gör sig skyldiga till brottet mordbrand.

Inom den ”palestinska” entiteten förkommer också att man mördar judar genom att bland annat knivhugga dem, köra på dem med bil eller genom att detonera sprängladdningar. Mord är också brottsligt, precis som mordbrand.

I ett mitt tidigare inlägg framgick dessutom hur ”palestinska” barn, utbildade i UNRWAs skolor, dels säger att skolan lär dem att judarna/sionisterna är deras fiender, dels säger att de vill knivhugga och köra över dem. Om UNRWA-skolorna uppviglar till brott – vilket förefaller mycket sannolikt – så är detta också brottsligt.

Man bör minnas, att ”Palestina” och det palestinska ”folket” så som man numera vanligen uppfattar det, inte existerade förrän år 1964. Då tyckte det sovjetiska KGB att skapandet av ett palestinskt ”folk” och av PLO var ett verksamt medel i Sovjetunionens kamp mot Västerlandet. ”Palestina” och dess ”folk” i deras nuvarande skepnader är alltså ett sentida påhitt av KGB, ingenting annat. Deras kamp mot Västerlandet pågår tyvärr fortfarande …

PLO år 1964 hade som uttalad avsikt att genom anfallskrig utplåna Israel. Denna avsikt utgör ett brott mot FN-stadgan som säger att stater ska leva tillsammans som goda grannar. Den utgör också ett brott mot folkrätten som förbjuder anfallskrig.

PLO har alltjämt samma strävan. Precis som Hamas, Salah al-Din-brigaderna, Palestinska Islamiska Jihad, Fatah, PFLP, Hisbollah, Irans statsledning, Arabförbundet – och kanske numera även Turkiets statsledning.

Vissa av dessa entiteter vill dessutom utöver staten Israel även utplåna judarna som folk! Detta brott kallas folkmord.

All denna ”palestinsk” brottslighet borde rimligen nästan föranleda nya ”Nürnbergrättegångar”.

Misstankarna rör då:
– Folkmord
– Angreppskrig
– Utplåningskrig
– Mord
– Mordbrand
– Uppvigling (till brott)
– med mera …

Man bör slutligen ha klart för sig att Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning för närvarande årligen stödjer den antisemitiska entiteten ”Palestina” med hundratals miljoner svenska kronor som tvångsvis uttaxeras från Sveriges skattebetalare.

Men det är väl, inte minst mot bakgrund av ovanstående, knappast rimligt att alls stödja en så uppenbart brottslig antisemitisk entitet med ett enda svenskt öre! Eller?

Att den nuvarande svenska statsledningen stöder denna brottslighet, det är fullständigt klart. Vad som nu, i kommande valtider, förtjänar uppmärksamhet är, att den tidigare ”borgerliga” statsledningen gjorde det också! Läs här.

Det enda parti i Sveriges Riksdag som aldrig någonsin stött antisemitismen i ”Palestina” är faktiskt: Sverigedemokraterna!

Comments

Comment from lasslax
Time 08 juni 2018 at 10:59

Rekommenderad läsning i dagens DN:
Niklas Orrenius: Muslimhatarna borde chilla – islam är en del av Sverige
https://www.dn.se/nyheter/sverige/muslimhatarna-borde-chilla-islam-ar-en-del-av-sverige/

Svenska mediernas helidiotiska underkastelse, så lögnaktig att man blir verkligen förbannad.

Write a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/daleri-sweet/comments.php on line 39