Riksdagens mest Israelvänliga parti Sverigedemokraterna är återigen störst i Sentios juniundersökning

By Lennart Eriksson - Last updated: fredag, juni 8, 2018 - Save & Share - 3 Comments

Det framgår här:


Källa.

Och det är ju ganska välförtjänt. Sverigedemokraterna var första riksdagsparti att kräva att Sverige ska avbryta sitt ekonomiska bistånd till den antisemitiska entiteten ”Palestina”. Senare har Kristdemokraterna och Liberalerna hängt på. Läs mer om detta här.

Sverigedemokraterna är dock alltjämt ännu det enda riksdagsparti som vill att Sverige ska återkalla sitt erkännande av den antisemitiska entiteten ”Palestina” som stat. Ett återkallande som ju självklart måste ske. Som jag skrev i länken ovan, är ””Palestina” som stat … ett antisemitiskt och kommunistiskt påhitt iscensatt av dåvarande Sovjetunionen med syfte att konfrontera USA och utplåna den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen”. Inget hedervärt syfte, eller hur. Sverige har absolut ingen anledning att erkänna en sådan entitet som stat.

Sverigedemokraterna tar alltså ledningen i det svenska försvaret av Israel och därmed också i försvaret av hela den judisk-kristna liberala och demokratiska västerländska civilisationen. Partiet tar också ledningen i avståndstagandet av antisemitismen i ”Palestina”.

Detta hedrar dem mycket!

Posted in antisemitism, antisionism, Demokrati, Islamismen, islamonazism, Israel, judar, kristna, Muslimer, Palestina, Sverige • Tags: , , , , , , , , , , , Top Of Page

3 Responses to “Riksdagens mest Israelvänliga parti Sverigedemokraterna är återigen störst i Sentios juniundersökning”

Comment from Taty Patrickson
Time 10 juni 2018 at 00:03

Mycket bra artikel!

Comment from soksi
Time 26 augusti 2018 at 11:54

Kaka söker maka. Olika svin leker gärna i samma gyttja. Om det inte vore för den konkreta judeutrotningen skulle göra det till en PR-mardröm, så skulle Israel gärna supporta bokstavliga nazister.

Pingback from Att välja fritt är stort, att välja rätt är större! – Låt oss se hur ”rättvalda” riksdagspartierna är – inte minst Sverigedemokraterna! « Sapere Aude!
Time 08 september 2018 at 22:25

[…] […]

Write a comment