Detta möte kan du titta på i direktsändning kl 13-15 via denna länk.

Här är en affisch där du bland annat ser hur du gör om du som allmänhet vill delta personligen senare under dagen:

Att antisemitism predikas i UNRWA-skolorna, rikligen bekostade av Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning genom tvångsvis uttaxering från svenska medborgare, borde vara allom bekant vid detta laget. Men kanske ännu inte i Sveriges Riksdag …

Här är i alla fall en film som bär syn för sägen. En UNRWA-elev säger att hon hatar judarna. En annan säger att ”de lär oss att sionisterna är våra fiender och att vi måste strida mot dem”:

https://www.facebook.com/standwithusarabic/videos/813033902226816

Detta liknar det slags ”Education for death” som nazisterna utsatte tyska barn för under det andra världskriget. Sådan ”utbildning” leder inte till fred och välstånd utan just till död och elände. Såväl nu för tiden i ”Palestina” som tidigare i Nazityskland.

Här är ytterligare en film på detta tema:

Mötet i Riksdagen på torsdag lär tack och lov inte bli en utbildning till döds. Det kan förhoppningsvis i stället bidra till fred och till frihet och demokrati även för araber, även de som lever i Israels närhet. Dessutom bör det ge Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning ytterligare argument för att besinna sig och avbryta biståndet till UNRWA. Finns ingen anledning för statsledningen att tvinga Sveriges folk att ge bistånd till antisemitism.

Tillägg 2018-06-15: Inspelningen från Riksdagen kan ses här.

Ett svar på ”Möte i Riksdagen på torsdag 7 juni om den av svenska staten finansierade antisemitismen i UNRWAs skolor”

Kommentarer är stängda.