Befinner sig Konungariket Sverige i krig med den judiska staten Israel?

By Lennart Eriksson - Last updated: onsdag, maj 30, 2018 - Save & Share - One Comment

Ja, när man ser denna film så verkar det ju nästan så. Det är Sveriges ”utrikesminister” Margot Wallström som talar. Hör och begrunda:

För vad är det hon säger? Jag har försökt sammanfatta enligt följande:

Margot Wallström säger här den 23 maj 2018 på ”Palestinas” ”ambassad” i Sverige att Sverige kommer att fortsätta ”to fight with you and for you” dvs. strida med och för ”Palestina”. Någon motsvarande vilja att strida med och för Israel uttalas inte.

Har Sveriges regering därmed ställt sig på ”Palestinas” sida i deras väpnade kamp i striden att utplåna Israel? Wallström säger ju att Sverige kommer att fortsätta ”strida med” Palestina. Inte osannolikt kanske, mot bakgrund av att Wallström som bekant blivit tilldelad en ”palestinsk” militär förtjänstorden, se bild t. v.

Men om det är så, bör detta väl medföra att Sverige numera, tillsammans med ”Palestina”, befinner sig i krig med Israel?

Ett ”Palestina” som bara under de senaste dagarna från Gaza urskiljningslöst överöst Israel och dess civilbefolkning med raketer och granater. Något tidigare har man även fört striden under hakkorsflagg, se ovan t. h. Ungefär så här ser det ut enligt The Times of Israel:


Källa.

Wallström tjatar i filmen dessutom ganska onödigtvis om hur en hel del ”Palestinier” blev tvungna, eller ansåg sig tvungna, att lämna nuvarande Israel år 1948 och fokuserar på deras nycklar. De som lämnade anses vara cirka sjuhundrafemtiotusen. Deras ledare på den tiden, Hajj Amin al-Husseini, var nära lierad med Nazityskland och stödde bevisligen Förintelsen på den tiden.

Men – på den tiden tvingades också cirka tolv miljoner tyskar, vars ledare, Adolf Hitler, också otvivelaktigt stödde – minst sagt! – Förintelsen, bland annat lämna stora delar av nuvarande Polen och hela f. d. Ostpreussen, numera delat mellan Polen och Ryssland.

Ingen hör talas om att dessa tolv miljoner fördrivna tyskar och deras ättlingar ännu idag sitter i flyktingläger eller bedriver anfallskrig för att utplåna Polen eller Ryssland! Eller bekymrar sig om sjuttio år gamla nycklar. Det kanske de gör i tysthet, men de verkar dock ha accepterat sitt i många fall säkerligen oblida öde.

Frågan blir då varför ”palestiniernas” i många fall också säkerligen oblida öde och deras tjat om inte minst nycklar ska leda till att Sverige, mot bakgrund av Wallströms uttalande, närmast har förklarat krig mot Israel och endast Israel?

För om Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning vill förklara krig mot alla stater som ”fördrivit” folk som haft antisemitiskt ledarskap, så borde Sveriges statsledning rimligen nu också förklara krig mot Polen och Ryssland! T. ex. …

Men att tro att Sveriges nuvarande statsledning är konsekvent verkar nog vara lite väl optimistiskt. För denna statsledning och i synnerhet för Wallström gäller uppenbarligen bara att slå mot Israel och inte mot Polen eller Ryssland t. ex.

Inkonsekvent, men illa nog! Nämligen eftersom denna inkonsekvens måste likställas med antisemitism!Länkar: Arutz7, Elder of Ziyon.

Posted in antisemitism, antisionism, araber, Försvar, Islamismen, islamonazism, Israel, judar, Palestina, Sverige • Tags: , , , , , , , , , , , , Top Of Page

One Response to “Befinner sig Konungariket Sverige i krig med den judiska staten Israel?”

Comment from J Skolimowski
Time 31 maj 2018 at 01:17

Nazisthora!

Write a comment