Se bara här och bedöm själv. Trump talar inför AIPAC, dvs. The American Israel Public Affairs Committee:

Se också detta budskap, framfört (med textning på arabiska) av Trumps vicepresident Mike Pence. Hundraprocentigt stöd för den judiska staten Israel och judarna:

Betänk också att Donald Trumps dotter Ivanka är gift med en jude och har konverterat till judendomen.

De påståenden som framförs om att Donald Trump skulle vara antisemit framstår mot bakgrund av detta som helt ogrundade.

Dessa påståenden har trots detta återgivits bland annat i SvT och det har då hänvisats dels till att tre av dem han utpekat som medlemmar av ”etablissemanget” är judar, dels till att vad som kan uppfattas som en davidsstjärna på en av Trumps kampanjbilder har ändrats till en cirkel:

Hillary Clinton

Men om man inte har starkare argument än så är man nog när man framför dem mera ute efter att till nästan varje pris ”kasta skit” på Trump än på att föra en saklig, ärlig och uppriktig debatt.

Och när jag ser hur protesterna mot att Trump utsetts till USAs president i ett demokratiskt val utvecklar sig inte minst i Portland, Oregon, inte minst bland ”demokrater”, så börjar jag misstänka att dessa demokrater är demokrater endast i den utsträckning som valresultaten passar dem. Annars inte.

När jag dessutom ser att vår svenska socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) tycker att män i USA möjligen inte bör ha rösträtt så börjar jag misstänka att denna minister är lika lite demokrat som dem som demonstrerar i Portland.

Länkar: DN; en ung judinna har tyvärr tagit helt miste vilket framgår här.

Ett svar på ”Donald Trump antisemit? – Nej knappast!”

Kommentarer är stängda.