Tja, detta liv förefaller väl ganska okej, åtminstone enligt Hamas’ egen propagandafilm. Förefaller alltså inte finnas någon större anledning att skänka miljontals av svenska skattebetalares pengar dit. De har det bra. Problemet med Gaza är att flertalet av innevånarna där vill utplåna Israel och judarna där. Detta försök till folkmord tycks de också kunna komma undan med utan allvarligare invändningar. Pengarna strömmar in. Detta trots att folkmord är ett väldigt allvarligt brott, inte bara enligt svensk rätt. Ytterligare en anledning att inte skänka miljoner av svenska skattebetalares pengar dit:

Och när man ser dessa filmer, får man än mer stöd för denna uppfattning:

Vad gives oss mera vittne och tal bevis? Vidrigheter är det som pågår och utgår från islamonazisterna i Gaza. En styggelse är det i rent biblisk mening. – Men den nuvarande svenska statsledningen har hittills inte haft några som helst synliga problem med detta.

Därmed borde man kunna sluta sig till att Sveriges nuvarande statsledning i sig är en styggelse (Matt 24:15). Den står förvisso inte på helig plats, som förödelsens styggelse, men är likväl en styggelse – en styggelse som dessutom förödar!

Som vanligt: Rätta mig om jag har fel! Det har jag sagt länge nu i mängder av bloggningar här. Men ingen har ännu ens försökt. Vad detta tyder på överlåter jag till dig käre/a läsare att förstå 🙂

Ett svar på ”Livet i Gaza enligt Hamas: Ett islamonazistiskt paradis”

Kommentarer är stängda.