Det är så klart vuxna islamister/islamonazister som tubbat dem, som utnyttjar barn i sin kamp att utplåna Israel och resten av Västerlandet. Alltså finns det filmer som visar på just denna deras kamp.

Den första filmen kan du se här. En liten flicka hyllar den Islamiska Staten (IS):

Nästa film kommer från Hamas’ sommarläger i år i Gaza:

Här en tredje:

Tack Memri för ert oförtrutna arbete att visa upp sanningen om ”Palestina” – och därmed också sanningen om islamismen!

Dessa islamister tackar säkert också Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning för deras generösa ekonomiska stöd till islamonazismen i ”Palestina”. Miljoner kronor är det, år efter år, rakt i gapet på dem i ”Palestina” som likt IS i Syrien vill utplåna den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen och ersätta denna med kalifatet. Ett stöd som denna statsledning tvångsvis uttaxerar av Sveriges skattebetalare märk väl! Detta kan du bl. a. läsa mer om här och här.

Men eftersom jag inte tror att majoriteten av Sveriges skattebetalare och medborgare verkligen vill utplåna såväl Israel som vår civilisation och istället införa kalifatet – vilket bland annat medför allas vår underkastelse under den islamiska lagen shari’a – så får vi väl se till att denna antisemitiska och pro-islamistiska statsledning avsätts så snart som möjligt!

Fast vad det skulle leda till är kanske ändå inte att en majoritet i Riksdagen skulle stå upp för försvaret av Israel och den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. Just nu verkar det nämligen som om endast Sverigedemokraterna i Riksdagen konsekvent står upp för detta försvar. Bland annat genom att konsekvent avvisa allt svenskt ”bistånd” till islamonazisterna i ”Palestina”. Läs här.

Jag är övertygad om att många fler svenska medborgare än dem som röstar på Sverigedemokraterna också står upp för detta försvar.

Så vad ska då ni rösta på om icke Sverigedemokraterna?

Fotnot: Den första filmen härstammar sannolikt inte från Gaza. Men Hamas och IS är samma andas barn.

Tillägg 2016-08-10: Paul Widén skriver om hur pengar som skänkts till olika biståndsorganisationer i Gaza slutligen hamnat i Hamas’ fickor. Om detta står även att läsa i Dagen och i Världen Idag. Visserligen har detta skett genom korruption men den svenska statsledningen har inget emot att det också sker öppet, t. ex. genom statsledningens finansiering av löner som utbetalas från den ”palestinska myndigheten” till dömda terrorister och folkmördare.

2 svar på ”Stödjer den svenska statsledningen de ”palestinska” barnens ”kamp” mot Israel och Västerlandet?”
 1. Israel står längst framme i fronten mot islamismen. Margot Wallström & Co öser in miljarder av skattemedel för att lekskolebarnen ska lära sig att använda kniv och svärd mot judiska barn…

  Apropå värnet mot islamismen i fronten. Har Pat Condell en bra video i dagarna om Europas sista chans.

  Jag frågar mig – och håller med Lennart om vad att rösta på – EUROPA har en sista chans att stoppa islamiska jihadismen, men det ser ut som om politikerna och EU:s ledare inte kommer att ta den chansen.

  VAD kan vi göra? KAN vi alls göra nåt?

  SOM ENSKILDA INDIVIDER kan vi göra två saker
  (1) Tala ut sanningen om islamiseringen.
  (2) Rösta inte på partierna som ignorerar sanningen…

 2. Sveriges regering anser att de folkrättsliga kriterierna för ett erkännande av palestina är uppfylld deklareda regeringens hemsida. När den röd-gröna regering hade tillträtt erkände den palestinska stat och passaade på att höja på det bilaterata biståndet till palestina med 500miljoner kronor till 1.5 miljader kronor under fem år.Samtidigt har vi 33miljader i underskott.

Kommentarer är stängda.