Det händer så mycket eländigt nu att det är svårt att fokusera på något specifikt att skriva om. Sådan fokusering skulle kräva nästan dussintals inlägg här varje vecka, och det har jag varken tid eller ork att göra för närvarande.

Istället för att skriva så mycket, har jag i stället hittat några filmer på YouTube, fynd som jag gärna delar med mig av. ”En film säger mer än tusen ord.” Härnedan är den senaste. Avsändaren är Israels UD. Den visar tydligt sambandet mellan den antisemitiska propagandan i Europa förr och den bland ”palestinierna” nu. I båda fallen skulle och ska judarna mördas bara för att de är judar. Nutidens antisemiter i ”Palestina” har uppenbarligen tagit starkt intryck av denna propaganda. Många judar har den senaste tiden mördats av just ”palestinier”, just för att de är judar.

Det pågående mördandet understöds dessutom ekonomiskt av Sveriges nuvarande statsledning. Kanhända kritiseras det i ord men det är ju allmänt känt att ”Palestina” belönar mördarna eller deras familjer just ekonomiskt – bland annat med svenska skattebetalares pengar. Då betyder inte orden så mycket. ”Cash is king.”