Den 17 september röstar USA:s senat om Barack Hussein Obamas avtal med den islamonazistiska statsledningen i Iran ska godkännas eller underkännas. Jerusalem Post rapporterar. Avtalet i sig kan du läsa här.

Som jag skrivit tidigare innebär detta avtal endast att Iran under viss tid avhåller sig från att utveckla kärnvapen. Det medför en slags ”hudna” alltså, dvs. en vapenvila som kan ingås med de otrogna i uteslutande syfte att samla kraft för att slutligen utplåna dem. I utbyte mot denna tillfälliga avhållsamhet lyfts sanktioner, och iranska tillgångar i utlandet görs tillgängliga för vad som helst. Till exempel att utveckla kärnvapen, eller varför inte att ytterligare stödja Hisbollah i Libanon, en organisation som i likhet med Irans statsledning avser att utplåna Israel – och Västerlandet. Detta framgår till och med i Irans konstitution, som Barack Hussein Obama antagligen inte har läst.

Det finns något som på engelska kallas ”fundraising”. Här är en video som i satirens form visar hur detta kan te sig utifrån en islamistisk utgångspunkt:

Filmen finns på denna länk, och startar direkt i ett nytt fönster.

”Don’t finance the murder of other Americans”, var det ja. Men det är inte enbart amerikanerna och USA, ”den stora satan”, som är i skottgluggen. Det är även Israel, ”den lilla satan”. Samt hela Västerlandet. Allt detta ska enligt islamonazisterna i Irans statsledning utplånas.

Så varför ingå ett sådant avtal? Sveriges nuvarande statsledning har för sin del genom dess utrikesminister Wallström uttalat följande:

Sverige välkomnar varmt överenskommelsen i den kärntekniska frågan mellan Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Kina, Ryssland, USA (EU3+3) och Iran. Överenskommelsen är en seger för diplomatin. Jag vill uttrycka min och regeringens djupa uppskattning av den uthållighet och målmedvetenhet som visats av parterna och av EU:s Höga Representant Federica Mogherini och hennes företrädare, som ledare för EU3+3 i förhandlingarna.

Källa.

En not i sammanhanget: ”Sverige”, som Wallström tror sig tala som företrädare för, är definitivt inte att likställa med Sveriges folk. Wallström kan endast uttala sig som företrädare för Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning. En statsledning som en alltmer försvinnande liten minoritet av Sveriges folk röstat för.

Sveriges nuvarande statsledning tycker likväl att ett avtal, en ”hudna”, med den nuvarande Iranska statsledningen som vill utplåna såväl Sverige som Israel och USA är någonting att välkomna! Ett avtal som dessutom ger denna Iranska statsledning tillgång till mycket omfattande nya resurser att använda i detta sitt utplåningskrig!

Nja, jag är skeptisk, minst sagt!

Här följer då en film som bland annat visar hur mycket pengar som tillförs Hamas, säkerligen inte minst genom Sveriges nuvarande statsledning. Filmen återger även vad Hamas i Gaza anser om vad en ”hudna” innebär. Nämligen vapenvila i syfte att just kraftsamla inför förnyade angrepp mot, i Hamas’ fall, Israel. Men i Iranska statsledningens fall mot hela världen! Klockren islamistisk antisemitisk och anti-västerländsk ideologi praktiserad såväl i Gaza som i Iran.

Och detta välkomnar alltså Sveriges nuvarande statsledning!

Skandal!

2 svar på ”Sveriges nuvarande statsledning välkomnar avtalet som ger Iran ytterligare resurser att utplåna – Sverige!”
  1. Många av Sveriges politiker ingår i en grupp som har som avsikt att stjäla Jerusalem från Israel. http://thegolanispy.com/2015/08/30/8040/

    Sverige betalar som bekant enorma summor till antisemitiska hat-NGOs: http://www.ngo-monitor.org/article/the_swedish_international_development_agency_sida_0
    Förutom skottkärror med cash till Abbas (där mycket går direkt till Hamas) OCH förstås till UNRWA (som Hamas lever på) och via EU. Sverige/EU kräver ingen redovisning.

Kommentarer är stängda.