Åtminstone enligt denna opinionsundersökning:


Källa för bild.

Detta var ju inte så svårt att förutse. Om man omsätter SD:s rekordsiffra 25,2 procent till antal röstande, utifrån antalet röstande i det senaste riksdagsvalet, innebär det att Sverigedemokraterna nu har stöd från drygt en och en halv miljon röstande svenskar. Fler röstande än något annat riksdagsparti alltså.

Stefan Löfven tyckte för ett tag sedan att SD var ett ”nyfascistiskt” parti. Sedan dess har SD hela tiden fått ökat stöd i jag tror alla därefter följande opinionsundersökningar.

På den tiden jag var medlem i Moderaterna tyckte min dåvarande chef att detta mitt medlemsskap var ”apart”. Ett inte fullt så starkt ord som det Löfven använde. Men strax därefter blev Moderaterna Sveriges största parti i en opinionsundersökning.

Min tidigare chef han fick sparken.

Undrar hur det går för Löfven …

Jag passar på att upprepa det faktum att Sverigedemokraterna alltjämt är det enda riksdagsparti som vill att Sverige ska upphöra med ekonomiskt bistånd till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina”. Detta hedrar dem alltjämt mycket!

8 svar på ”Nu är Sverigedemokraterna Sveriges största parti!”

Kommentarer är stängda.