Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

september 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Israels premiärminister Netanyahu om terrorn i Paris och hur den ska bemötas

Benjamin Netanyahu menar, att terrorn i Paris som utförts av ”radical islam” inte känner några gränser och syftar till att förstöra vår frihet och vår civilisation. Han manar alla fria länder och civiliserade samhällen att stå enade för att besegra detta tyranni som avser att förgöra vår frihet:

Jag har inga som helst problem att skriva under på varje ord i det som Israels premiärminister här uttalar.

Terrorn i Paris liknar den som Israels befolkning fått utstå under decennier av angrepp från ”radical islam” inte minst från Hamas i Gaza. Från dem som i likhet med terroristerna i Paris avser att utplåna den västerländska judisk-kristna civilisationen. Och som såväl i Paris som i Gaza inte drar sig för att mörda judar bara för att de är judar.

Netanyahu vet vad han talar om, ingen tvekan.

Det är ju då lite stötande att i Paris behöva se den nuvarande ”Führern” för all den terror som den judiska staten Israel fått utstå från ”Palestina”, nämligen Mahmoud Abbas (till höger i fotot nedan), gående i en manifestation mot just precis den terror som just precis dessa antisemiter i Paris utsatt judar i Paris för. Fyra judar mördades ju där, enbart för att de var judar.

Men att döma av hans leende tycks Abbas ändå på något sätt gilla läget. Kanske för att han i sann tagieh/taqiyya-anda än en gång lyckats intala västerlandets ledare att han på något sätt skulle vilja stå detta onda emot som islamismen, ”radical islam”, representerar. (Netanyahu, till vänster i fotot, tycks inte oväntat vara något mera skeptisk …)


Foto: Christophe Ena/Associated Press

Tro honom inte!

Abbas måste tyvärr tvärtom betecknas som en av de främsta ledarna i den kamp, som enligt vad premiärminister Netanyahu sade ovan, inte känner några gränser och som syftar till att förstöra vår frihet och vår civilisation. Inte ”bara” Israel alltså, något som skulle vara illa nog, utan hela den judisk-kristna västerländska civilisationen. – En civilisation som Konungariket Sverige och dess folk väl ännu någon tid ändå måste sägas tillhöra …

Inte lite stötande är detta!

5 comments to Israels premiärminister Netanyahu om terrorn i Paris och hur den ska bemötas

 • Jerry

  Apropå fotot av Christophe Ena med en hånfull Mahmoud Abbas vid så allvarlig protest.
  http://www.israellycool.com/wordpress/wp-content/uploads/9-11-Memorial-Mahmoud-Abbas-Abu-Mazen-smiles.jpg
  Här kommer Abbas Bombing – http://www.israellycool.com/2015/01/13/abbas-bombing/

 • Nåja, det mesta är väl montage – men ändå lite betecknande för vad Abbas håller på med. Det foto som jag nyss publicerade är alldeles äkta dock …

 • FZ

  Och detta gör honom inte skönare

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/42611

 • Jerry

  Ahmet Davutoglu deltog i marschen i Paris i helgen, WOW…

  Det hindrar inte Davutoglu att kritisera samtidigt Charlie Hebdo-karikatyrerna, trots att han, liksom Netanyahu, fanns bland de 40 stats- och regeringschefer som deltog i den stora marschen i Paris till stöd för yttrandefriheten och mot terrordåden.

  Arabisk press gottar sig med sådana rubriker ”Turkish PM compares Netanyahu with ’Paris terrorists'” – http://www.dailystar.com.lb/News/World/2015/Jan-15/284175-new-charlie-hebdo-cartoons-grave-provocation-turkey-pm.ashx
  ”Turkey prime minister likens Netanyahu to Paris gunmen” (PRESS TV).

  ”Netanyahu has committed crimes against humanity the same like those terrorists who carried out the Paris massacre,” he told reporters in televised comments.

  Al-Manar TV Lebanon – ”The Turkish PM‘s remarks risk ratcheting up a new row in the increasingly tense relationship between Ankara and Tel Aviv after Turkish President Recep Tayyip Erdogan blasted Netanyahu for ”daring” to attend the weekend’s anti-terror solidarity march in Paris after the attacks.”

 • […] och psykiskt labila västerländska potentater. Men Wallström: Tro mig, de ljuger! Läs här om Mahmoud Abbas och taqiyya, den islamiska rätten att ljuga inför otrogna – som […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.