Benjamin Netanyahu menar, att terrorn i Paris som utförts av ”radical islam” inte känner några gränser och syftar till att förstöra vår frihet och vår civilisation. Han manar alla fria länder och civiliserade samhällen att stå enade för att besegra detta tyranni som avser att förgöra vår frihet:

Jag har inga som helst problem att skriva under på varje ord i det som Israels premiärminister här uttalar.

Terrorn i Paris liknar den som Israels befolkning fått utstå under decennier av angrepp från ”radical islam” inte minst från Hamas i Gaza. Från dem som i likhet med terroristerna i Paris avser att utplåna den västerländska judisk-kristna civilisationen. Och som såväl i Paris som i Gaza inte drar sig för att mörda judar bara för att de är judar.

Netanyahu vet vad han talar om, ingen tvekan.

Det är ju då lite stötande att i Paris behöva se den nuvarande ”Führern” för all den terror som den judiska staten Israel fått utstå från ”Palestina”, nämligen Mahmoud Abbas (till höger i fotot nedan), gående i en manifestation mot just precis den terror som just precis dessa antisemiter i Paris utsatt judar i Paris för. Fyra judar mördades ju där, enbart för att de var judar.

Men att döma av hans leende tycks Abbas ändå på något sätt gilla läget. Kanske för att han i sann tagieh/taqiyya-anda än en gång lyckats intala västerlandets ledare att han på något sätt skulle vilja stå detta onda emot som islamismen, ”radical islam”, representerar. (Netanyahu, till vänster i fotot, tycks inte oväntat vara något mera skeptisk …)


Foto: Christophe Ena/Associated Press

Tro honom inte!

Abbas måste tyvärr tvärtom betecknas som en av de främsta ledarna i den kamp, som enligt vad premiärminister Netanyahu sade ovan, inte känner några gränser och som syftar till att förstöra vår frihet och vår civilisation. Inte ”bara” Israel alltså, något som skulle vara illa nog, utan hela den judisk-kristna västerländska civilisationen. – En civilisation som Konungariket Sverige och dess folk väl ännu någon tid ändå måste sägas tillhöra …

Inte lite stötande är detta!

5 svar på ”Israels premiärminister Netanyahu om terrorn i Paris och hur den ska bemötas”
 1. Ahmet Davutoglu deltog i marschen i Paris i helgen, WOW…

  Det hindrar inte Davutoglu att kritisera samtidigt Charlie Hebdo-karikatyrerna, trots att han, liksom Netanyahu, fanns bland de 40 stats- och regeringschefer som deltog i den stora marschen i Paris till stöd för yttrandefriheten och mot terrordåden.

  Arabisk press gottar sig med sådana rubriker ”Turkish PM compares Netanyahu with ’Paris terrorists'” – http://www.dailystar.com.lb/News/World/2015/Jan-15/284175-new-charlie-hebdo-cartoons-grave-provocation-turkey-pm.ashx
  ”Turkey prime minister likens Netanyahu to Paris gunmen” (PRESS TV).

  ”Netanyahu has committed crimes against humanity the same like those terrorists who carried out the Paris massacre,” he told reporters in televised comments.

  Al-Manar TV Lebanon – ”The Turkish PM‘s remarks risk ratcheting up a new row in the increasingly tense relationship between Ankara and Tel Aviv after Turkish President Recep Tayyip Erdogan blasted Netanyahu for ”daring” to attend the weekend’s anti-terror solidarity march in Paris after the attacks.”

  1. Nåja, det mesta är väl montage – men ändå lite betecknande för vad Abbas håller på med. Det foto som jag nyss publicerade är alldeles äkta dock …

Kommentarer är stängda.