Tyvärr har ju de palestinska ledarna genom tiderna alltid haft en förmåga att söka stöd hos sin tids värsta diktatorer i stället för hos de demokratiska staterna. Stormuftin var nära allierad med Hitler under andra världskriget. Senare fick man stöd av Sovjetunionen och vissa menar att PLO egentligen är ett påhitt av Sovjetiska KGB. Arafat stödde Saddam Hussein. Så där höll det på. Men det är klart att om man vill förhindra tillkomsten av en judisk demokratisk stat respektive utplåna samma demokratiska stat när den väl etablerats, så är det svårt att söka stöd för det hos andra demokratiska stater. I stället får man stödet från diktaturens kreatur. Bilden nedan åskådliggör detta:

Vilka kan vi då identifiera på bilden? Jo, Stormuftin av Jerusalem Hajj Amin al-Husseini, Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Yassir Arafat, ayatollah Khomeini, Leonid Bresjnev och Fidel Castro. Sicket gäng!

Och kanske är de svenska socialdemokraterna också med i gänget. Här är bilder som tyder på detta, och nedan en bild på sossarnas Sten Andersson hand i hand med Arafat!Ett svar på ”Går demokrati och Palestina ihop?”
  1. Tack Sapere Aure att försvara sanning bilderna talar klart och tydligt var palestina är.

Kommentarer är stängda.