Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Går demokrati och Palestina ihop?

Tyvärr har ju de palestinska ledarna genom tiderna alltid haft en förmåga att söka stöd hos sin tids värsta diktatorer i stället för hos de demokratiska staterna. Stormuftin var nära allierad med Hitler under andra världskriget. Senare fick man stöd av Sovjetunionen och vissa menar att PLO egentligen är ett påhitt av Sovjetiska KGB. Arafat stödde Saddam Hussein. Så där höll det på. Men det är klart att om man vill förhindra tillkomsten av en judisk demokratisk stat respektive utplåna samma demokratiska stat när den väl etablerats, så är det svårt att söka stöd för det hos andra demokratiska stater. I stället får man stödet från diktaturens kreatur. Bilden nedan åskådliggör detta:

Vilka kan vi då identifiera på bilden? Jo, Stormuftin av Jerusalem Hajj Amin al-Husseini, Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Yassir Arafat, ayatollah Khomeini, Leonid Bresjnev och Fidel Castro. Sicket gäng!

Och kanske är de svenska socialdemokraterna också med i gänget. Här är bilder som tyder på detta, och nedan en bild på sossarnas Sten Andersson hand i hand med Arafat!1 kommentar tillGår demokrati och Palestina ihop?

  • Elsi

    Tack Sapere Aure att försvara sanning bilderna talar klart och tydligt var palestina är.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.