Per Gudmundson argumenterar framgångsrikt i Svenska Dagbladet idag för att ”Svenska Motståndsrörelsen” (SMR), som enligt Gudmundson har som mål att ”’genom en kompromisslös kamp’ avskaffa demokratin och bilda en auktoritär regering i ett ’samhällsskick med nationalism och socialism som ideologiska grunder’, är en terrororganisation.

SMR bekämpar, skriver Gudmundson, ”rasblandning”, judars, muslimers och homosexuellas inflytande, samt menar att kampen slutligen gäller ”den nationalsocialistiska världsåskådningens fullständiga seger och upprättandet av en ny världsordning”.

Gudmundson menar, att SMR skall anses utgöra en terrororganisation och att dess medlemmar skall åtalas för terroristbrott, i stället för det som åklagaren lagt dem till last, nämligen brott som är att hänföra till vanlig kriminalitet. Jag håller med.

För detta är inte någon vanlig kriminalitet. SMRs målsättningar liknar Hamas’, Hisbollahs och Al-Qaidas. Fast nu är det Sverige det gäller. Hamas m. fl. kanske inte har något emot just ”muslimers” inflytande, men annars är budskapet klockrent likalydande: Imperialism, antisionism, världsherravälde.

Sådan är fascismen, kommunismen, nazismen, islamismen …

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Ett svar på ”Vem är en terrorist?”
  1. Jag har svårt att ge några smarta kommentarer i din blogg, är nog inte så insatt i alla frågor du tar upp. Men du skriver genomtänkt, intressant och klokt, tycker jag!
    Ha det gott!

Kommentarer är stängda.