Jag läser i hbl.fi (dvs. Hufvudstadsbladet i Finland) om Ship to Gazas irrfärder, för ögonblicket bestående av skeppet Estelle, där hon irrar omkring såväl på de sju haven som i Ship to Gazas antisionistiska agenda.

I hbl-länken anges att någon ”boatswain” tycker att ”Israel utövar påtryckningar på oss”, dvs. på Estelle.

– Tror fan det!

För om en organisation vilken som helst (det finns tyvärr många) som medvetet eller omedvetet syftar till att utplåna Israel skickar in ett fartyg för att bryta en enligt FN legal sjöblockad, ja då är det väl klart att Israel med all rätt kommer att utöva ”påtryckningar” på just den organisationen och just detta fartyg!

– Och just nu är det ju just detta fartyg Estelle som då bör få ”påtryckningar” att just ge fan i det!

Här är Estelle i Göteborgs hamn, med fartyget Elida – ”Sailing for Jesus” i bakgrunden:

Egentligen är det ganska enkelt alltså. Israel upprätthåller en legitim sjöblockad som anti-israeler vill bryta. Vem som har både den juridiska och moraliska rätten på sin sida är därmed inte svårt att avgöra. Det är ju uppenbart Israel!

AscherHär kan du dock se hur Henry Ascher (medlem i ett parti som inte drar sig för att med våld utplåna demokratin, bild t.v.) inte drar sig för att ändå ljuga om blockaden. Han påstår som du ser att blockaden är olaglig. Men eftersom sjöblockaden tvärtom ju enligt FN:s ovan angivna uppfattning är legitim blir den uppenbara slutsatsen att Ascher har fel!

Sedan ondgör han sig över att Israel inte snabbt nog låter en cancerpatient från Gaza få komma in i Israel för behandling. Man kan då fråga sig när någonsin annars i världshistorien överhuvudtaget en cancerpatient tillhörande en befolkning som i demokratiska val utsett en regim som vill utplåna sin dödsfiende – i detta fall Hamas som vill utplåna Israel – hittills fått tillstånd att få tillträde till behandling av just sin dödsfiende?

Jag kan bara komma på ett fall: Dödsfienden Israel. Annars inte.

I tidigare utplåningskrig har den som varit föremål för utplåning nog inte varit just så generös som Israel ändå just nu är mot bl.a. just cancerpatienter från Gaza.

Detta fattar Ascher och de övriga antisionisterna till synes inte alls!

– Fast du och jag vi fattar ju 🙂

Länk: Sapere Aude!

2 svar på ”Senaste Ship-to-Gaza tramset”
  1. Spökskeppet Estele kommer att segla och segla tills Eretz Israel är upprättat. Därefter måste de hitta ett nytt Palestina, någonstans.

Kommentarer är stängda.