Det återger i alla fall den italienska parlamentsledamoten Fiamma Nirenstein beträffande utseendet på en T-shirt som ska ha förekommit i Stockholm:

Giulio Meotti writes that, in Stockholm, the latest fashion is a T-shirt worn by young Muslim on which is written: ‘In 2030 we will take over’.

Källa.

Vilka som ska ta över, ja det är väl islamisterna då.

Vill vi det? Antagligen inte hoppas jag, inte minst eftersom den Europeiska domstolen för mänskliga rättigheter uttalat att Sharia (den islamiska rätten) är oförenlig med demokratins grundläggande principer. Något som jag bloggat om här.

Så om denna domstol ännu har något att säga till om, gäller det nu att vi följer dess utslag. Vilket innebär att vi står det onda – dvs. islamisterna – emot!

Länkar: Political Forum, Free Dominion.

5 svar på ”År 2030 ska vi ta över säger islamisterna”
  1. Nja, våra siffror bara kallas så. På arabiska blir 2030 = ٠ ٢٠٣ – Det är rätt: Man ska inte gå på vad som helst. Jag återberättar vad som sägs och skrivs. – Är det någon som har sett T-shirten? Jag har det inte …

  2. Hur kan någon vara korkad nog att gå på något sånt här? Har du sett den T-shirten ute? Inte? Den som är så populär? Nu kanske någon fåntratt kommer med ad-hoc försvaret ”det står säkert på arabiska på den, så vi kan inte veta!”, men minns att vi har arabiska siffror. Siffran ”2030” hade du kännt igen, det där är en rasistisk klintbergare med ungefär samma trovärdighet som råttan i Pizzan. Den brukar förekomma i böcker som bland annat hävdar att Sverige har en miljon muslimer…

  3. Dumstrut [Denne kommentators kommentar på denna blogg den 14 januari 2009: ”Nej jag anser inte att Israel har rätt att existera.” /Sapere Aude!]

    De kanske har rätt (om vi låtsas som att ”de” fanns), idag slåss ju soldater från över 40 länder för den Islamistiska fronten i Afghanistan, och kallar sin kamp för Sharia och islamistisk enpartidiktatur för en kamp för demokrati.
    Samma länder deltog i eller stödde kriget mot Irak som gjorde om landet från en sekulär diktatur till en islamistisk stat.
    Samma länder deltog i eller stödde Islamisterna i krigen mot Serbien.
    Samma länder är allierade med eller allierade med allierade till starka Islamistiska stater som Saudiarabien.

    Det är faktiskt ganska humoristiskt att islamofoberna stödjer den politik som stärker islamismen, samtidigt som de påstår att vi som är emot islamism men inte är homofober skulle gagna islamisterna.

    Europadomstolen har inget att säga till om, Sverige har fällts otaliga gånger i ED utan att man för den skull ändrat någon lagregel. Sverige är t.ex. dömt minst 15 gånger pga LVU (Kindergulag enligt tyskarna).

  4. Hur menar du att den ”visar” att hon ”ljuger”? Vad har du för belägg? Har du inga är det du som ljuger. Och nu har jag spridit din lögn (också).

  5. Det enda den här posten visar är att Nirenstein ljuger och att du sprider vidare hennes lögner. Om det är sådana här myter du bygger din världsbild på så är det inte konstigt att det blir lite tokigt ibland.

Kommentarer är stängda.