I morgon torsdagen den 15 April tänker Palestinagrupperna ha en aktion mot Israel på flera ställen i Sverige, för att protestera mot att H&M har öppnat verksamhet i just Israel. Det kan du läsa om här.

De tänker sig att uppträda på följande platser:

Join us for the protests on Thursday 15th of April:

Stockholm: 17.00-18.00 outside H&M at Drottninggatan!

Göteborg: 16:30-18:00, H&M in Nordstan!

Malmö: 16.00-18.00, at Värnhemstorget!

Umeå: 16.30 outside H&M at Kungsgatan!

Du kan lita på att vi som stödjer Israel kommer att vara på plats, iaf. i Göteborg, för att beskriva en ”motbild”:

Hm

– H&M har verksamhet i många diktaturstater, såsom Kina och Saudi-Arabien. Men just när de öppnar i just den enda demokratiska staten i Mellanöstern, just Israel, just då sparkar Palestinagrupperna bakut. De bryr sig alltså inte ett dyft om andra folks lidanden under diktaturstaters förtryck. Bara ”palestiniernas” påstådda lidanden under den demokratiska staten Israel är intressant.

Men Israel är ingen diktaturstat, ingen terrorstat…

– Samtidigt har Palestinagrupperna fått en ny tjusig adress, mitt i Stockholms innerstad.

Som någon sade: Hur många barn i Gaza skulle inte Palestinagrupperna ha kunnat hjälpa för kostnaden att ha sin adress där, dvs. på Götgatan i Stockholm?

Nja, sånt bryr sig nog inte Palestinagrupperna om egentligen. Deras huvudsyfte är nog snarast att angripa Israel – och att glassa runt i Stockholm, inte att egentligen hjälpa barnen i Gaza eller att bry sig om förtrycket i Tibet t.ex. – Ett land som verkligen har erövrats och ockuperats!

Sådant folk i Palestinagrupperna kan man nog kalla – hycklare – eller?

Men alla vänner av Israel; ni kan ju komma till Drottninggatan, Nordstan, Värnhemstorget och Kungsgatan för att ställa upp för Israel i stället! – Ni kan vara stolta över er insats!

Uppdatering 2010-04-15: Vi delade ut cirka 300 flygblad i Göteborg, så vi lyckades minst lika bra där, som ”oppositionen”.

5 svar på ”Stå upp för Israel i morgon!”
  1. Palestinagrupperna hyr ett rum på Götgatan dit hela Solidaritetshuset har evakuerats efter en vattenskada. När Solhuset är renoverat så flyttar alla föreningarna tillbaka. Det är ett korttidskontrakt och hyran är inte högre än den låga hyra som är i Solidaritetshuset. Bara en liten sakupplysning.Så din poäng är tyvärr inte så mycket värd..

  2. Undrar varför ”Palestinagrupperna” aldrig gör något mot förtrycket som libaneserna utsätter dem för genom att sätta de i flyktingstäder utan rätt att rösta utan rätt att fritt välja sina jobb, utan rätt till vanlig sjukvård och utan mänskliga rättigheter.

    Så mycket för de arabiska ”bröderna”.

    Eftersom det inte går att kritisera Israel så är det helt enkelt inte intressant.

Kommentarer är stängda.