Coop

Det råder ingen tvekan om att de anti-israeliska kommunisterna har lyckats förmå KF i Göteborgstrakten att vid sin senaste föreningsstämma anta ett uttalande om att varor från Israel ska bojkottas.

Härifrån kan du ladda ned de anti-israeliska kommunisternas motioner (pdf).

Men eftersom KF-medlemmarna i Göteborgs-trakten är ca 350.000, så förstår man att den minoritet av medlemmar som försökte trumfa igenom en anti-israelisk agenda utifrån demokratisk utgångspunkt inte är värda att ta fasta på alls. En tiondels promille av våra medlemmar är försumbar.

Ändå rapporterar media – genom TT – allt detta, utan att att ange den anti-israeliska bakgrunden. TT är alltså berett att ta fasta på tiondels promillar av 350.000, så fort det går för att angripa Israel …

Man noterar med tillfredsställelse, att KF Väst nu publicerat detta uttalande:

Konsumentföreningen Västs årsstämma röstade på lördagen, 10 april, igenom tre motioner om att israeliska produkter bör bojkottas i Coops butiker.

Vad händer med Konsumentföreningen Västs motioner?
Konsumentföreningen Väst ingår i Kooperativa Förbundet, KF, som består av 47 konsumentföreningar.

Beslutet på Konsumentföreningen Västs stämma innebär att föreningen kommer att driva frågan om en bojkott av israeliska produkter på 2011 års KF-stämma, där ombud från samtliga föreningar deltar.

Vad är KFs och Coops inställning till handelsbojkotter?
KFs och Coops kriterier vid val av leverantörer tar inte hänsyn till nationalitet. En eventuell bojkott mot handel med enskilda länder avgörs av Sveriges regering och riksdag, i samordning med EU och/eller FN. Genom ursprungsmärkning av varor ger vi möjlighet till våra medlemmar och kunder att själva ta ställning till om de vill köpa produkter från vissa länder.

Källa

Länkar: SvD, Fria Tider (som jag inte gillar utom ifråga om faktauppgifterna), Jihad i Malmö, Dagen, GP Kommunistiska partiet i Göteborg, Foodmonitor, DN, SvD Johan Ingerö i Neo.

12 svar på ”Kommunistisk kupp mot Israel i KF Väst”
 1. Vänsterpartister, Kommunister, Socialister, Nazister och Islamister har gemensam fiende. Det är inte konstigt att de går hand i hand i samma demonstrationer mot judar. Det är inte konstigt att Vänsterpartister, Kommunister, Socialister och Nazister kramar islam heller, alla är nämligen totalitära våldsideologier.

 2. Det verkar som den rysktrogna kommunismen nu kommit till insikt om vad Judendomen och Zionismen är. Vid den ryska revolutionen 1917 var det en överväldigande majoritet av judar i ledningen och en amerikansk UD tjänsteman telegraferade från Sibirien till Washington att det kanske inte skulle tas upp på rätt sätt av judiska befolkningsgrupper i USA men det var judar över allt (samma sak observerade med alarm amerikanska tjänstemän vid Nuremberg rättegången 1945). Vad sedan en pressekreterare yttra skulle alltså väga tyngre an hela Västsvenska styrelsen tycker. Men denne pressekreterare anser väl att han styr över Coop på egen hand. Denna judiska sight bör inte ägna sig åt judisk propaganda.

 3. Nilklas:
  Landet ”Palestina” existerar inte, inte heller finns det något folk med den nationaliteten.Har aldrig heller funnits.
  Det KAN bli en sådan nation bildad OM de som nu bor där VILL ha fred med grannen Israel, vilket förutsätter att man erkänner Israels existens och även dess rätt till existens, samt ser till att visa att man faktiskt vill ha fred.Ett sätt att börja är att sluta med terror så kan Israel riva sitt staket, och ta bort/minska vägspärrar etc.
  Så är det dags att förhnandla, och staten ”Palestina” skulle kunna bli ett faktum.

  Obamas ’Israelpolitik’ är ett mkt stort orostecken…i alla fall finns risken att han inte inser han är på fel väg.Att klämma åt Israel redan INANN landet har garantier för sin existens och garantier för att grannarna erkänner Israels extistensrätt, det kan bara gå åt skogen…

 4. Om Israel skulle lämna västbanken utan garantier för sin säkerhet så skulle det inte lösa någonting. Det skulle bli 10 gånger värre. Konflikten handlar om arabvärldens vägran att acceptera en judisk stat i området. Uttågen ur Libanon och Gaza blev fullständiga fiaskon därför att de palestinska ledarna ( i den mån det finns några värda namnet) är inte intresserade av någon fred med Israel. Deras mål är en total utplåning av Israel och dess judiska innevånare.
  Om samma lagar som gäller för andra länder även gäller för Israel så är heller inte Västbanken ockuperad i juridisk mening.

 5. Till Niklas.

  Kommunister, nazister….antisemiter…lika barn leka bäst.

 6. Självklart ska inte Coop låta sig styras av ett gäng Israel-hatande kommunister. Därför är det välgörande att KF:s ledning nu tar Göteborgs-falangen i öronen. Så här lyder KF:s pressmeddelande på söndagen:

  ”KF:s och Coops kriterier vid val av leverantörer tar inte hänsyn till nationalitet. Enligt KF:s policy ska en eventuell bojkott mot handel med enskilda länder avgöras av Sveriges regering och riksdag eller EU och/eller FN”.

  Kommunisterna har sedan en tid arbetat intensivt för att rekrytera aktivister till kuppen. Det var ISM som fungerade som hjärnan bakom kuppen, medan Kommunistiska Partiet visade att de fortfarande kan mobilisera sina aktivisteroch använda Proletären som agitationsinsrtument.

  En inblick i vad det var för figurer som stod bakom kuppen får ni här:

  http://sparsamtleverne.blogspot.com/2010/04/kommunistisk-infiltration-bakom-kf.html

  Konsumentföreningens styrelse avstyrkte de tre anti-israeliska motionerna till stämman, men styrelsen har uppenbarligen inte lyckats mobilisera de vanliga KF-medlemmarna till en motattack mot
  extremisterna.

  Som vanligt finns det bara ett effektivt motmedel:
  HANDLA ISRAELISKT!

 7. Inte bara kommunister som vill bojkotta israeliska varor. Söker man på Google (på svenska) så får man 118000 olika skäl att bojkotta Israel. På engelska ger det 2280000 träffar. Det främsta skälet är deras ockupation av Palestina. Jag tror andra branscher och länder (även USA) snart också kommer att bojkotta. Det är bara att vänta och se om det blir så. USA har ju nyligen kritiserat Israel, får se vad det kommer att leda till. Förhoppningsvis inte krig i mellanöstern.

  Bojkott skulle jag vilja ha också mot Kina och andra diktaturer som inte respekterar mänskliga rättigheter och som vi importerar mycket varor från. Att köpa från diktaturer är som att säga att det är OK att inte respektera sitt folk.

 8. Tycker synd att Israel som är det enda demokratiska nationen i den här regioner ska behöva utstå med dessa påhopp från vänstervridna och pro-arabiska grupperingarna. Bojkott av Israeliska varor, bara en sådan tanke får mig att förstå hur nivån ligger hos dessa människor. Som om Israel med dom flesta nobelpristagarna som nation lever på att exportera dadlar och apelsiner till butiker i Sverige…..puhh

  Vill dom verkligen bojkotta så kan dom börja med att kasta ut alla sina kassasystem, datorer, komunikationsutrustning och all annan elektrisk utrustning som har delar i sig där dom här hemska judarna har bidragit med att göra vår vardag drägligare och till och med just deras verksamhet mer lönsam.

  Vi har sett var deras agenda har lett till….förstår inte att det kan finnas sådana människor i dagens upplysta samhälle.

  Hoppas Israel fortsätter som dom gör….

Kommentarer är stängda.