Det är den preliminära slutsatsen av min lilla enkät – men fortsätt gärna att ge synpunkter!

Alla som angett någon form av problem kör XP och endast en av dem har någon annan webbläsare än Explorer (nämligen Firefox). Endast en (annan) av de som svarat har angett att han/hon inte har några problem med XP tillsammans med Explorer. De problem som oftast anges är att det går långsamt och att många pop-up-fönster öppnas.

Jag skulle tro att huvudfelet ligger i webbläsaren. Min rekommendation till de som kör XP och Explorer tillsammans är därför att byta webbläsare, förslagsvis då till Firefox, som jag själv har på min Mac och de fungerar – naturligtvis! – oklanderligt ihop. Fast det beror ju till stor del också på Mac-en … 😉


Ett svar på ”Denna blogg läses bäst med annan webbläsare än Explorer på Windows XP”
  1. Jag har Firefox o Linux o har aldrig haft några problem att läsa din blogg även om ett popuppfönster med reklam för bläckskrivare ständigt behagar göra entré.

Kommentarer är stängda.