4 svar på ”Stor Chanukaljuständning på Götaplatsen i Göteborg”
  1. 137 Further trials of this promising agent and other selective BRAF inhibitors are clearly warranted and currently underway azithromycin cvs Weight Loss Supplements Even A Minuscule Amount keto low calorie recipes Of This Compound Is Sufficient Sufficient To Reduce Visceral Adipose Tissue Weights And The Induction Of High Lipid Fat Content Material This Is Achieved By Way Of The Inhibition Of Fat Layers On The Periphery Of The Liver, Ensuing In The Reversion Of Leptin Concentration And The Normalization Of Lipid Abnormalities

  2. Tycker att det är ledsamt att du gör reklam för Chabad som är en extrem och rasistisk organisation och som ingalunda tillhör mainstream ortodox judendom. I Malmö höll en chabadrabbin en Yom Kippur-predikan 2003 där rabbinen beskrev judar som mer andligt högtstående än icke-judar + annat rasistiskt dravel mot icke-judar. Jag var själv där och hörde predikan. Malmö och Göteborgs judiska församlingar borde ta avstånd från Chabad och själv ordna ljuständningarna på Chanukka. I kampen mot antisemitism får vi inte blunda för vissa extremgruppers antigentilism. Man stöder inte Israels sak genom att närvara på Chabads aktiviteter!

  3. Härligt!!
    Chabad har alltid ett varmt mål mat och trevligt umgänge som välkomnar en när man är på resa var som helst i världen.

Kommentarer är stängda.