Vad har nu dessa personer och ”entiteter” gemensamt, tro?

Ja Goldstone och Obama har fått pris. Inte samma pris, visserligen. Barack Obama han har fått Nobels fredspris, minsann. Och Richard Goldstone har fått ”Stockholm Human Rights Award”, ett pris som Advokatsamfundet har varit med om att instifta. Men jag har ännu inte fått svar på vissa frågor i anledning av detta pris, något som du kan läsa om här. Och president Obamas Nobelpris, ja det verkar ganska, well, oförtjänt

Så dessa två har fått pris. Det har de gemensamt.

Hamas då? Jo, de gillar såväl pristagare Goldstone, pristagare Obama som FN, i synnerhet generalförsamlingens beslut att gilla Goldstone-rapporten. Läs här.

Och eftersom Advokatsamfundet för sin del också gillar Goldstone, något som du kan läsa mer om här, så har vi nog till slut ändå etablerat ett visst samband mellan FN, Goldstone, Hamas och Advokatsamfundet, en viss ”gemenskap”.

Detta var väl ändå jättetråkigt!

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,