Och jag klarade mig också, trots det som generaldirektören för Migrationsverket Dan Eliasson falskeligen sade i Dagens Nyheter i början av detta år, när jag avskedades från Migrationsverket: ”Det beror inte [på] hans åsikter utan på hans bristande förmåga att vara chef”.

Att uttalandet inte är sant kan du säkert förstå genom att läsa här och här. I själva verket var det ju denna blogg, mitt ställningstagande för Israels rätt att existera och mitt ställningstagande mot Hamas som en terrororganisation – samt nog även mitt medlemsskap i Moderata Samlingspartiet – som var den egentliga orsaken.

Lite aparta orsaker kan man tycka eftersom Sveriges regering leds av moderater, och därtill anser att Israel har rätt att existera och att Hamas är en terrororganisation.

Alltså blev jag avskedad för att jag ställde upp på regeringens utrikespolitik!

Nå: Merith Wager avslöjar vem som i stället fick den tvivelaktiga äran: Diskrimineringsombudsmannen Katri Linna.

Men apropå diskriminering: Hur dålig chef är Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson? Han sprider dels osanningar om mig i media, dels tillåter han en underordnad att avskeda mig just av de orsaker jag nämnde ovan. Diskriminering? Ja, nog en aning skulle jag tycka …

Jag vet inte hur Katri Linna fungerar som chef. Men jag vet hur Dan Eliasson fungerar: Inte alls!

Alltså nominerar jag härmed Dan Eliasson till denna ”utmärkelse” nästa gång den blir aktuell för utdelning. Det är inte utan än att han till och med borde förlänas en högre potens av denna ”hedersbetygelse”. Varför inte ”riddarkorset med svärd och eklöv”?

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

2 svar på ”Sveriges sämsta chef utsedd – Dan Eliasson klarade sig denna gång”
 1. Ja, att du blev uppsagd är ju inte svårt att förstå, om man läser denna ”sida” (http://www.sapereaude.se/blog/?p=4720) när någon icke namnsatt israelvän och hamasfiende säger sig varit tillsatt att hantera vårt lands asylärenden såsom generaldirektör för migrationsverket. Dessutom moderat, dvs så nära 30-talets nazister man kan komma i detta lands riksdag.

  Maken till idiot får man ju faktiskt leta efter.

  Israel är en religiöst baserad stadsbildning – UTAN konstitution.
  En generaldirektör i Sverige BORDE förstå att det då inte handlar om någon demokrati.
  Hamas är en av deltagarna i ett krig som pågår mellan ursprungsbefolkning och inkräktare, sionister, som efter att ha köpt 7% av marken i landet, senare via otroligt grymma terroraktioner, beskrivna i boken ”Den etniska rensningen av Palestina”, ockuperade det.
  De folk som manipulerats att erkänna detta ”land”, via lögner och mörkläggning likt de av nazisternas mörklagda folkbrott under 30- och 40-talen, måste idag, med samtidens informationstillgångar, sannerligen vara, och sortera under begreppet ”idioter”.

  Mvh,
  Frea.

Kommentarer är stängda.