Läs mitt sommar-inlägg på Newsmill här. Det handlar bl. a. om Pelusium, Israels rätt att existera och Migrationsverkets ledning.

Trevlig läsning!

Tillägg 2009-07-24: Jag skriver på Newsmill om position 550, av israelerna kallad Budapest. Så här såg det ut där år 1976. Hägringen av Port Said kanske man kan finna västerut, på andra sidan höjden:

Position 550

Här är vägen åt sydost, bort från Budapest, där spåren av granatkrevaderna fanns kvar. Medelhavet skymtar till vänster:

Position 550 åt andra hållet

Detta är ”min” valp, den jag körde i öknen, även fram till 550, och även som på bilden, på ”Lateral Road”. Oj så många antenner:

UN valp

Faktiskt äger jag numera en sådan bil, som jag alltså verkligen kan kalla ”min”. Här är bilden på den, inte på Lateral Road utan på Trollstigen, Norge:

Raptgb 9033

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 svar på ”Jag skriver på Newsmill idag”
  1. Hej – Jag tittade igenom alla tramskommentarerna som ansåg att om man inte har samma bestämda åsikt som Pastor Jansson – att gott och ont är två sidor som måste respekteras – kan man inte jobba för Svenska Staten. Det har väl gått därhän – hörde att Sverige (och Belgien) nu när de leder EU, trycker på att Hamas ska accepteras, medan Israel gör sitt bästa för att undvika EU detta halvåret.

    Hade jag suttit i Riksdagen hade jag tagit upp om att Pressens Etiska Regler skulle få lite vassare tänder, när pressen uppenbart vägrar att berätta om den andra sidan även efter uppmaningar, så ska det kunna anmälas, inte bara när det gäller ens egen person. Jag har upplevt hur många fall som helst. Minns för ett decennium sen, alla tidningar skrev vad Israel hade lovat vid Wye-avtalen, jag skrev och frågade varför inte en enda nämnde vad Arafat hade lovat. Ingen svarade……

  2. Kämpa på!
    Jag förstår fortfarande inte varför du inte återanställs.

Kommentarer är stängda.