Jag tänker inte längre tynga mina bloggningar med alltför mycket detaljer kring detta elände. I stället finns en länk i högerspalten, till en sida, där jag precis lagt till några detaljer om en enkät, som genomfördes på Migrationsverket så sent som i höstas. Den är som du ser inte så särskilt smickrande för Palmér.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Ett svar på ”Migrationsverket och fallet Eugène Palmér: Nya fakta”
  1. Efter att ha lyssnat på vittnesförhöret med Eugene Palme´r verkar det som om han använder sig av ett ledarskap, som skulle få många tyskar att känna igen sig från de förhållanden som rådde i DDR.
    Jag hoppas naturligtvis att den nuvarande regeringen på ett tydligt sätt visar att yttrandefriheten är viktigare än kadaverdiciplinen, men jag är, trots att även jag är medlem i M, inte alls säker att så blir fallet.

Kommentarer är stängda.