Du hittar det här. Du förstår då säkert något av vad saken gäller.

På grund av denna sak har man idag tvingat mig att lämna Migrationsverket. Men, som general MacArthur sade när han tvingades lämna Filippinerna/Corregidor under trycket från japanernas anfall: ”I’ll be back!” Och han kom verkligen tillbaka, när han en tid senare landsteg på Leyte.

Demokratin innehåller principer som icke någonsin får trädas för när, såsom yttrande- och åsiktsfrihet. Men när Migrationsverkets ledning nu ändå beslutat sig för att göra just detta, då vilar skammen tung över denna s. k. ledning.

Då går kampen vidare, just för att försvara dessa principer.

Är du med?

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

32 svar på ”Läs mitt inlägg på Newsmill”
 1. Stå på dig!
  Detta är inte en enstaka händelse utan ett systematiskt skeende i samhället. Ta exempelvis läraren som fick sparken för att han spelade hårdrock på fritiden.
  Man vågar allt mer sällan uttrycka sina åsikter på grund av detta.

 2. Efter att ha läst dina inlägg förstår jag precis varför du får sparken. Sök jobb i Israel, de lär ju välkomna dig i alla fall. Då kanske du får chansen att ta itu med ”terroristproblemet” själv, fast du vågar väl inte döda obeväpnade civila och barn?

 3. Lennart,
  Jag stöttar dig och tror på dig!
  Önskar det fanns fler av din kaliber.

 4. Ur en arbetsrättslig synpunkt är det horribelt att du får gå och att §39 finns i LAS, men jag kan ändå inte låta bli att skratta lite när en proppmätt moderat får smaka på det som hänt tusentals fackliga som varit obekväma på sina arbeten. Och det till en tiondel av ditt pris.

  Du kanske har lärt dig något?

 5. Stå på dig. Man kan väl bara sparka folk om de gjort något fel i tjänsten, inte för deras åsikter…?

  Herregud!

 6. Hit har de kommit för att det är tryggt här. Men se vad de gör de börjar kriga mot varandra här med. Civiliserade muslimer! Låt Sverige förbli fredlig och nolltollerans mot bråkmakarna!!!!!!

 7. En sak till! Din ställning var och är säkerligen välförtjänt, Pluggade, skötte sitt jobb dag in och dag ut m.m. Jag tycker att du fick för lite betalt för du är i detta fall en HERO

 8. 7/2008
  Muhammed – sanningen om profeten, Allt Om Historia, Enligt den svenska tidningens artikel var Mohammed pedofil och slaktare, rasistiskt? Varför skräms folk idag av sanningen? Sanningen har inte med rasism att göra. Är man dum i huvudet så är man och folk har rätt isåfall att ta avstånd. Jag förstår att för några tusen år sen var vi inte lika upplysta och männen hade samlag med minderåriga. Detta pågår som en accepterad fenomen än idag i dessa ”kulturer”. I västvärlden fördöms detta med all rätt! Kultur för mig betyder finkänslighet för någonting vackert, en sorts manifestation för skapande av olika slag. Äkta skapandets källa härstammar från kärlek och passion. Jag ifrågasätter ifall dessa människor utövar kultur i stort sätt. Med undantag för minoriteten som behöver kväva sig till förmån för ociviliserade barbariska män. Gud, Allah whatever, har gett oss fri vilja att älska varandra men enligt dessa kulturer kräver allah blod precis som Mohammed inpräglade det i deras huvuden för jävligt länge sen! De kastar stenar och brandbomber på hjälpande personal från polis, ambulans och brandkår, bl.a i Rosengård, Malmö pga att en källarmoské stängs. Kom igen alla destabiliserade svenkar som blev varslade, vi går bersärk och har sönder Sverige! Det låter tokigt va? Många bär på sorg av olika slag världen runt, att skylla på Allah och troll är fegt!!!! Hade Islam varit så fint så hade de kunnat fostra sina ungar väl och arrangerat utbildningar för att slippa ha sönder Sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi är i majoritet som har fått nog av dessa människors ständiga bråkande år efter år! Ständigt bombaderande av tråkiga nyheter utlöser till sist depression! Vad är vitsen med att hjälpa när de inte vill förändras? VAD FAN ÄR VITSEN????????????????

 9. Torbjörn: Jag skrev ”ett slags Judaspengar”, Men till skillnad från att som Judas i Bibeln få pengar för att förråda Jesus, betalar Migrationsverket pengar för att förråda demokratin. Det är ett förräderi i båda fallen.

  Styrlund: Både Judas och Jesus var judar.

 10. Till Janne Says, Människosyn? Jag har inte höga tankar om denna art! Palestinierna har blivit insläppta i flera länder bl.a. Libanon. Länderna destabiliserades strack därpå. Här i Sverige se bara vad som händer!!!! För att få förtjäna att bli kallad människa måste man FÖRTJÄNA det! DET räcker inte med att man ser ut som en. Man kan alltså bete sig hur man vill och slippa undan för att man ser ut som människa? Öppna upp din dörr då för alla våldtäktsmän och mördare och krama de, de är ju människor eller hur? Jag har upplevt krig och hellvete och jag är tacksam för att jag kan ha fred i mitt liv men se på massorna!!!!!! INTE DEN MINSTA ÖDMJUKHET!!!!!! BARA ARROGANS; MOTVILJA; HÄMND OCH FORTSATT JÄVELSKAP!!!!!! DEN SOM LIGGER PÅ MARKEN OAVSETT ORSAK BÖR UPPVISA ÖDMJUKHET; DÅ KOMMER MED STÖRSTA SANNOLIKHETEN SYMPATIERNA ATT STRÖMMA IN,. Och vad är det för heros? Män som håller barn som som sköldar? Va e det här? Jag står på de starkas och de svagas sida samtidigt! Kvinnor och barn YES det är alldrig de som är jävulen, Det är männen!!!!!!!!!!!!!!!! männen!!!!!! MÄNNNNNNNNNEN!!!!!!! FATTAR DU? Och såna som håller barn som sköldar ja, de kallar jag varken män eller människa, LÄR ER GRÅTA SÅ ÅKER JAG DIT SJÄLVMANT OCH GER ER MAT UR MINA EGNA HÄNDER, MÄN!!!!!!!!

  Till Separe Aude, Lennart, stå på dig!

 11. Du har mitt fulla stod.

  Nagra ar sedan skulle man bli utskamd om man sade att yttrandefriheten ar begransad i Sverige under en borgerlig regering. Nu ar det verklighet. Yttrandefrihet finns inte i Sverige oavsett regering. Darfor ar manga politska bloggare anonyma.

  Hamas som med sina ledare i Iran vill utrota judarna har stakt stod hos de svenska myndigheterna och regeringen, darav deras stora finansiella och moraliska stod dit.

  Jag har en stark kansla av att Migrationsverket kommer att stangas ner dagen efter nasta val, men tills dess hoppas jag att du kan aterfa din yttrandefrihet, ditt yrke, din vardighet och plaster pa saren efter den fornedrande behandling du utsatts for av regeringen.

  I DN havdar pappskallen Eugene Palmer att det ar olampligt (ska tolkas som olagligt olagligt enlig hans satt att se saken) att skriva om personliga asikter aven (idiotpriset for foljande kommentar) OM MAN HALLER SIG NEUTRAL OCH INTE VALT SIDA.

  Idiotin har tagit over i Sverige. Den fd Eletroluxchefen sade det redan pa 1970-talet, ”snart ar det bara idioter kvar i Sverige”.

  Jag raknar med att du har stod fran alla svenskar utom de som stoder mordarna i Hamas och i Iran. Jan Guillou, medias favorit extremist, hatar nog dig eftersom du inte tycker om judemordarna. Rakna med att ha media emot dig eftersom du inte stoder judemord. Lycka till.

 12. Läste om dig i nån av kvällstidningarna. Där säger du att pengarna du fick var Judaspengar.

  Var inte Judas själv en jude? Jag ser inte logiken att använda den typen av liknelser när man som dig vurmar för staten Israel.

 13. Stå på dig. Ett sånt agerande borde ligga till grund för att nödstoppa Migrationsverkets verksamhet till det är utrett hur det står till med de västerländska demokratiska värderingarna på myndigheten.

 14. Tummen upp för denne person…!

  Är det något jag kan ”gilla” så är det personer som klarar att gå emot Sahlinismen, konsensustrans och det…
  Om eliten här ger en chef sparken, så innebär det nästan per automatik att det är en bra person.
  Jag är dessutom ingen vän av Hamas och islamistisk satanism – med Israel har ingen rätt till Israel, den är en kriminell handlig alltihop…

  Sverige är nog det land i väst som har minst frihet, och den mest hjärntvättade befolkningen – allt ska idag vara enligt pk, politsk korrekthet, och det blir bara llt mer sjukt och fel. Det tog slut efter Tage Erlander. Inget annat land beter sig som detta fd land. Här gäller propaganda… media är som en röst, svt kallar sig för oberonde men är bara ett verktyg för att stöpa om samhället, man gör det i namn av mångfald, medkänsla och framför allt tolerans.
  Man har sedan länge varit ute efter att lösa upp landet. Det är vad Sahlinismen innebär – det spelar ingen roll vilket parti det är – allt har blivit likadant – de olika politiska pillren är bara till för att luta folket/fåren, så de fortsätter att tro på ”demokrati”, och än en gång röstar på dom… – de som bara befordrar sina masters agenda, vilken bilderbergarna ser till, och tex som Karl Rove var här och gav ”goda råd”, trevligt att talas vid… fast det var order, agendan vidare – FRA-lagen var tvungen att antas – det var vad han befordrade.

  Nu styr pervo helt. Man kan idag knappt öppna en tidning förrän man ska behöva se dessa personer på bild – jag ni vet själva – eller gå till svt – svt har sagt i mail att de följer vad de har fått besked om, en slags politik… därför ser man att de konstans skapar program som är till för att föra ut ett slags tänk, som ämnar att få männiksor att tro på mångkultur, att man ”kan vara lagd si eller så” – allt är lika bra… media här idag har helt tagits över av dessa krafter, vilka utgår från lögner – såsom Kinseyrapporten.

  Mediaredaktionerna är idag nelt besuttna av vänstertänk – ofta vet de det inte själva… för måttstocken har snabbt förskjutits.

  Tage Erlander sa att vad som vad så bra med Sverige var att det var en så homogen befolkning. Då kan man undra hur de egentligen har burit sig åt med tricket i detta land… – de ville snabbt dra hit måååånga vänster… och chilenare strömmade hit -fast man nu vet att de flesta inte alls var politiska flyktingar – det har vår tidigare ambassadör där själv sagt.

  Sahlin och kompani hatar Sverige, hon har sagt otroliga saker, såsom hur dåligt/fånigt det är med vår kultur, som vårt Midsommarfirande. Moderat ger nästan bort folkarvet Stockholms Energi utomlands ”av ideologiska skäl”, istället för att folkets eget Vattenfall fick köpa det – varför dömde vi Wennerström… när vi har verkliga och värre femtekolonnare som Sahlin och Cederschöld?

 15. Läste precis artikeln om dig på Expressen och jag tycker det är skamligt att man i ett demokratiskt land avskedar en person för att han utnyttjar sin grundlagsskyddade rätt till yttrandefrihet!

  Jag står med dig Lennart, lycka till!!!

 16. Du lever i en parallell verklighet. Kommer du ihåg CSN-chefen som hungerstrejkade i en papplåda utanför svenska ambassaden i London på nittiotalet för att få tillbaka sitt jobb? Du ger mig allvarligt sådana vibbar. Att du varit enhetschef på migrationsverket säger något mycket allvarligt och oroande om denna myndighet.

 17. Det här är löjligt!

  När en statlig myndighet beter sig på det här viset, vem är det som betalar? Staten, så klart. Rättegångskostnader och avgångsvederlag (eller vad heter det de betalar dig?) kommer ju i slutändan från våra skattemedel. Rättegångskostnaderna kan jag gå med på…man kan ju anse att ett fall behöver prövas juridiskt, men när man sen vägrar rätta sig efter domstolens beslut!

  I rättvisans namn borde det vara i Eugène Palmérs plånbok det svider.

  För övrigt blir jag lite förbryllad över ditt sätt att använda ordet ’judaspengar’ om ditt avgångsvederlag. Judaspengar innebär ju, om jag inte är ute och cyklar, betalning för förräderi.

 18. kan vi få samma ’behandling’ för våra FNL dinosaurier på SR/SVT ?

  Go Lennart.. go!

 19. Migrationsverket visar än en gång att de innehåller en hel hög inkompetenta ”ledare”….dessutom en kärring som säkerligen könskvoterad til sin position.

 20. Vår civilisation är under attack. Mörkrets makter vill ta oss tusen år tillbaka i tiden. I våra led är medlöparna många; media, politiker och byråkrater är beredda att kasta vår kultur på sophögen. Några få vågar stå upp och försvara de ideal som har byggts upp under generationer. Du är en av de som vågar vilket Du får mycket skit för. Om tusen år minns man sådana som Du men minnet av av mörkrets män har då förbleknat.

  Stå på Dig och låt inte verkets mininassar kasta ut Dig för att Du opponerat Dig mot Hamas progromer.

  Vi ses nästa år i Jerusalem.

 21. Varför skulle jag vara med?

  Då vill få det till en demokratikamp, att Migrationsverkets avskedande av dig innebär att de ger sig på yttrandefriheten.

  Men – vad tusan – du skriver ju fortfarade! Ingen har tystat dig – eller?

  Däremot har de kommit fram till att det sätt du aggerat i din roll inte är förenligt med de krav som måste ställas. Erkänner att jag inte har detaljer – men de har inte tystat dig. De har avskedat dig. Här ligger en hund begraven. Att ta en konflikt med en medarbetare, få hantera saken i två domstolar och utstå kritik i medierna – det gör ingen för att det är så himla kul.

  Lennart – det låter ädelt att slåss för principerna, men likt Don Quixote tycks du leva i din egen värld och föra dina strider i den.

  Synd bara att mina skattepengar ska bekosta vad som kan bli ett spektakel.

 22. Jag står helt och hållet på din sida. Jag har skrivit och frågat Tobias Billström vad som menas med detta. Har ännu inte fått något svar.

  Lennart, jag blev så glad när jag hittade din blogg i julas. Du är ett ljus i ett annars ganska kompakt mörker av ensidighet.

 23. Med den uppfattning du har om konflikten samt de paralleller du drar med andra världskriget kan jag bara säga att det var rätt att du fick gå. … vilken människosyn du har …

 24. Stor skam. Att stå för demokrati och fördöma terroristgrupper som Hamas
  borde vara en fördel och inte en belastning på migrationsverket. Vilken ställning, vilket arbete man än har så har man rätt arr kritisera terror o diktatur. Din kritik mot Hamas innehåller också förståelse för det palestinska folket lidande under terrorregimen. Du borde vara en tillgång
  för migrationsverket. V ad tänker dom på.

Kommentarer är stängda.