Många människor har mistat livet i Gaza idag. Att döma av denna länk, tycks de flesta dock ha varit terrorister; endast ett fåtal var civila.

Dessa terrorister tillhör en organisation som förklarat krig mot Israel. Att israeliska försvarsmakten eliminerar dem, är alltså att anse som en legitim krigshandling.

Enligt denna blogg tänker Palestinagrupperna i morgon ha en manifestation rörande ”Israels brutala attacker mot befolkningen i Gaza”.

Men det är ju inte alls befolkningen i Gaza som har attackerats; det är terroristerna!

Palestinagrupperna tycks alltså inte kunna skilja mellan terrorister och den övriga befolkningen i Gaza. Israel attackerar aldrig befolkningen, utan de islamonazistiska Hamas-terrorister som vill utplåna Israel. Dessa gömmer sig i och för sig tyvärr fegt nog ofta bland just civilbefolkningen.

Men dagens attacker tycks Israel ha lyckats ganska bra med, för bara femton civila har hittills behövt dö, dö för att Hamas vill utplåna Israel. En god träffbild så långt, alltså.

Hamas har för sin del inte alls siktet inställt på militära mål: Nej, som den terrororganisation de är, vill de framförallt injaga fruktan i civilbefolkningen, ja, till och med döda civila.

Detta är skillnaden mellan Israels hedervärda försvarsmakt och Hamas avskyvärda terror.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 svar på ”Från terrorister till martyrer: Hamasfolkets eviga öde”
  1. Som vanligt pratas det om 120 civila offer. Och inte ett ord om de skolor och sjukhus som beskjuts en gång i timmen med Quassamraketer.

Kommentarer är stängda.