Motkraft har vänligheten att göra god reklam för produkter från Israel, Västbanken, och Golanhöjderna. Tyvärr är rubriken felstavad. Det står ”Israeliska varor att bojkotta”. Rätteligen skulle det ha stått ”Israeliska varor att köpa”. Underrubriken ”Internationell solidaritet” är däremot helrätt!

Kanske vore alltså en julklapp från Israel någonting för potentiella tomtar att tänka på!

Hamas har helt andra julklappstips. För dem är det julafton hela tiden. Här är senaste nytt från Sderot om vilka presenter de fått mottaga där. Undrar vad för presenter som mördartomtarna i Hamas kan förvänta sig i gengäld. Det blir säkert hårda klappar.

God Jul!

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Ett svar på ”Några julklappstips från Israel med omnejd”
  1. Tycker Motkrafts och liknande gruppers lista ær fantastiska. Tack vare dessa listor vet jag precis vilka varor jag ska køpa.

Kommentarer är stängda.