Kategorier

Arkiv

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Warning: Undefined array key "widget_center_top" in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 11

Sverigedemokraterna störst även nu i november

Detta framgår här:

YouGov november 2016
Källa.

Bra eller? Ja i vart fall är det bra såtillvida som att företrädare för detta riksdagsparti har förespråkat att det ekonomiska understödet till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina” ska upphöra omedelbart. Det har såvitt jag vet ännu inget annat riksdagsparti än Sverigedemokraterna gjort!

Andra partier har i stället villkorat fortsatt bistånd. Men det är fel väg att gå.

Svenska skattebetalares bistånd bör upphöra omedelbart och sedan är det ”Palestina” som har bevisbördan för att åtminstone göra sannolikt att man upphört med ekonomiska ersättningar till judemördare, till byggandet av tunnlar i Gaza, till utgivandet av läroböcker med antisemitiskt innehåll, till att hylla dem som knivattackerat judar i Israel, till att attackera Israel med raketer från Gaza – osv. Något som ”Palestina” dessvärre definitivt inte gjort hittills!

Bra jobbat så långt, Sverigedemokraterna! Men mindre bra jobbat av övriga riksdagspartier. Varför har dessa övriga partier så svårt att ta avstånd från, att fördöma och avbryta det ekonomiska ”biståndet” till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina”?

Varför tycks alla andra partier än Sverigedemokraterna anse att det är rätt och riktigt att överösa antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina” med miljarder av svenska skattebetalares pengar?

Är dessa andra riksdagspartier kanske antisemitiska partier? Det hoppas jag inte, men tyvärr tycks fakta mera tala för än mot att de faktiskt är det!

– Usch!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Warning: Undefined array key "widget_center_bottom" in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 51