Hebron Naziflagga I

Hebron Naziflagga II

… die Reihen fest geschlossen. Fatah marschiert:

Fatah polisens nazihälsning

Nja, Fatah står ju förresten stilla på bilden, när de heilar. Och förresten lär nog den vexillologiskt bevandrade protestera mot att kalla det fanstyg som förekommer på bilderna för en fana, då det snarare är att anse som en flagga.

Men ändå.

Så, vad ”fan” är nu detta? Jo, enligt vad som framgår av Arutz Sheva och på bloggen Jihad i Malmö, har en nazistflagga hissats i Hebron, ”Västbanken”.

Dessa eländiga bilder animerade mig att – med vissa ändringar ovan och nedan – citera den tyska nazistsång vars fulla text du finner här. Den verkar med dessa smärre ändringar mycket lämpad som en Fatahs eller Hamas’ kampsång. Och det skulle inte förvåna mig om den redan används som en sådan.

”Die Grünen Bataillonen” paraderar heilande under naziflaggan (åtminstone i detta mitt lilla ”collage”). Hitlers bundsförvant, den palestinske stormuftin av Jerusalem, Arafats släkting Hajj Amin al-Husseini som i likhet med Hitler ville utrota judarna, kan av allt att döma vara stolt över sina ättlingar.

Vad visar detta egentligen om dem som hissar naziflaggor och gör nazisthälsningar? Knappast på någon vilja till försoning i alla fall.

Snarare på en vilja till utrotning …

Inget utrymme för judar på västbanken”, var det ja. Troligen inte i själva Israel heller om islamonazisterna får som de vill.

För att en sista gång travestera den likaledes eländiga sången: ”Nun flattern Hitlerfahnen über Barrikaden”. Ja, faktiskt är det så. Detta sker nu i Hebron, i år, 63 år efter den sista(?) utrotningens slut …

Tillägg 2009-01-23: ”Know thy enemy” brukar man ibland säga. I detta syfte försöker jag tränga mig igenom Hitlers Mein Kampf. På sidan 137 i andra delen (Stockholm : Hägglunds förlag, 1992) finner man följande ord om vad hakkorset står för enligt Hitler:

hakkorset symboliserar vår uppgift att kämpa för den ariska rasens seger och samtidigt segern för det skapande arbetets tanke, vilken varit och skall förbli antisemitisk”.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

12 svar på ”Hebron idag: Die Fahne hoch …”
 1. @ Storvargen – ”Lebensraum skapades genom fördrivandet av 800.000 palestinier, som inte fick tillbaka sina hem efter kriget 1948.”
  Samma sanning gäller i följande historiska fakta, ”..och TVÅNGSDEPORTERING av arabiska palestinier..” har du LÄST om, nu det är dags att du HÖR om ”tvångsdeportering av arabiska palestinier”; http://youtu.be/qFmK6S_u24A

 2. Till Storvargen:

  Varför ska just ”palestinierna” få ”tillbaka sina hem” när miljontals tyska flyktingar efter andra världskriget inte fick det (och inga andra flyktingar heller)? Palestinieras ledare Hajj Amin al-Husseini stod för övrigt på Nazitysklands sida under VKII.

  Det fanns dessutom ungefär lika många judiska flyktingar från arabstaterna som ”palestinier” från nuvarande Israel. Har de judiska flyktingarna fått tillbaka det de lämnade? Nej!

  Dessutom så var det ingen fördrivning av så många ”palestinier” som åttahundratusen. Det var kanske så många som lämnade, men många av dem gjorde det på uppmaning av arabstaterna, inte på grund av att israeler tvingade dem.

  Jag är inte heller en stark anhängare av nationalstater. Men Israel tillåter ju araber att bo där. Då kan väl i gengäld den palestinska myndigheten tillåta judar att bo på ”Västbanken”?

  Etnisk rensning är inte bra, jag håller med igen! Men det är verkligen inte Israel som är den huvudskyldige till det.

  Läs mer i min blogg så hittar du fakta kring detta.

  Vänligen,
  Lennart

 3. Israels ”Lebensraum” skapades genom fördrivandet av 800.000 palestinier, som inte fick tillbaka sina hem efter kriget 1948. Israel är skapat av sionister, som inte erkänner Gud utan tar sin judiska utgånsgpunkt i en etnisk idé: Eftersom ”judar” har förtur till medborgarskap och en bättre frihet inom Israel, så är staten Israel därför att betrakta som rasistisk. Rasism och etnisk rensning, hmmm… Det verkar som att du kastar sten i glashus. Själv är jag i alla fall mot etnisk rensning.

Kommentarer är stängda.