Bloggen Israel i Sverige förmedlar denna nästan dagsfärska bild från Qalandiya den 19 mars. Som jag bloggat om tidigare: ”Nun flattern Hitlerfahnen über barrikaden”:

Svastika västbanken

Hitler skriver så här om hakkorset: ”hakkorset symboliserar vår uppgift att kämpa för den ariska rasens seger och samtidigt segern för det skapande arbetets tanke, vilken varit och skall förbli antisemitisk”.

Nu väntar vi bara på skarpa fördömanden från Joe Biden och Ban Ki-Moon. Men för några dagar sedan dödades en gästarbetare i Israel av ytterligare en raket avskjuten från Gaza. Ingen klagade ens på detta mord på en civilperson. En enstaka hakkorsflagga är ju i det sammanhanget bara en bagatell. När tom. mord går an så …

Palestinaaraberna kan alltså ostraffat hissa hakkorsflaggor och bedriva anfallskrig mot Israel utan åtgärd. Ingen påstår att detta skulle utgöra hinder mot förhandlingar. Men när Israel vill bygga bostäder, då blir tonläget genast mycket uppskruvat.

Man måste då fråga sig om ”världssamfundet” egentligen mera lutar åt att det är tillåtet att hissa hakkorsflaggor, mörda civilpersoner i Israel och bedriva anfallskrig mot Israel, och att det är förbjudet för Israel att bygga bostäder. Mycket tyder på det. Men egentligen borde det vara tvärtom.

Här är ett exempel på rapporteringen, denna gång från Dagens Nyheter. Inte ett ljud om naziflaggor, kassamraketer och det palestinska utplåningskriget. Det är bara det israeliska bostadsbyggandet och ”blockaden” mot Gaza som irriterar. Vad arabsidan gör förtigs.

Länkar: Reuters – Ban Ki-Moon besöker Västbanken; Arutz7 – Fler raketer mot Israel; Reuters – Netanyahu står fast vid byggplanerna; Reuters – Ban Ki-Moon i Gaza: inte ett ord om raketer och mord på civilpersoner.

2 svar på ”Islamonazisterna flaggar upp igen på Västbanken”
 1. MATTHIAS KUENTZEL: HITLER’S LEGACY: ISLAMIC ANTISEMITISM IN THE MIDDLE EAST
  By • Matthias Küntzel, Germany
  Published in: Invited Paper at Institution for Social and Policy Studies, Yale University, November 30, 2006
  http://spme.net/cgi-bin/articles.cgi?ID=1636

  Ingen kan leva i fred längre än grannen vill. Bjornstjerne Bjornson

 2. ”Hamas” by Joseph Croitoru
  The Islamic Struggle for Palestine

  The informative and entertainingly written book ”Hamas – the Islamic Struggle for Palestine” by the historian and journalist Joseph Croitoru offers readers a better understanding of Hamas and the Middle East conflict. Jürgen Endres takes a look
  http://www.qantara.de/webcom/show_article.php/_c-476/_nr-779/i.html

  Israel’s history of bomb blasts
  There have been more than 70 Palestinian bomb attacks aimed at Israelis since the current conflict erupted in September 2000. Below are some of the most deadly.BBC
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1197051.stm

Kommentarer är stängda.