Jag har hittat nedan återgivna bilder på Facebook – fråga mig inte var. De refererar var och en på sitt sätt till rubriken på detta inlägg. Några tidsbilder är det ju:

Just det! Varför är det enbart araber som kräver rätt att återvända men inte judar? Antalet judar som fördrevs från arabstaterna åren kring 1948 var större än antalet araber. Araber vilka ibland men oftast inte tvangs lämna nuvarande Israel. Oftast gjorde de det självmant. Dessutom uppges att det territorium som dessa judar i arabstaterna ägde men som de fördrevs från till ytan var större än hela Israels nuvarande territorium! Judarna kräver varken kompensation eller rätt att återvända. Araberna framhärdar dock i rätten att återvända. Här en film. Och här en länk om denna judiska exodus.

För närvarande borde riktiga män stanna i Syrien alltså. Precis som varje riktig svensk man förutsätts stanna i Sverige och bekämpa angriparna här. Att svenska män i stället skulle sticka härifrån, så som de syriska männen i hög utsträckning för närvarande gör, bedömer jag vara uteslutet. Svenska män stannar och kämpar! Då uppenbarligen till skillnad från de syriska männen!

Här närmar vi oss ett väldigt svårgripbart problemkomplex. Nämligen bland annat vad den alltmer islamistiska turkiska statsledningen egentligen har för agenda. Turkarna skjuter ned ett ryskt stridsplan samtidigt som man enligt vissa källor tillåter införsel av oljetransporter från IS just till Turkiet! I den mån då som ryssarna inte lyckas stoppa dem. Samtidigt belönar EU Turkiet om man i någon mån hindrar inströmningen av lycksökare, islamister och genuina flyktingar till Europa. Låt oss hoppas att detta avtal mellan EU och Turkiet inte innebär en kapitulation inför den möjligen islamistiska och antisemitiska turkiska statsledningen!

Svårgripbart och svårbedömt är läget. Här en länk enligt vilken i vart fall just Turkiets president Erdogan inte köper olja från IS. Sanningshalten måste nog ifrågasättas skulle jag säga. Inte minst mot bakgrund av detta under rubriken ”Russia accuses Turkish President Erdogan’s son-in-law of being ’linked to Isis oil trade'”.

Låt oss hur som helst vara på vår vakt! Det finns tyvärr många människor som vill utplåna den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen! Vi får hoppas att Erdogan inte är en sådan människa. Och inte Putin heller. Men vem vet …

Ett svar på ”Några aktuella tidsbilder om judarna, kampen och – kapitulationen!”
  1. 700 miljoner kronor plockar finansministern fram. Lätt som en plätt. För ett år sedan sa hon att ladan var tom efter de åtta åren med alliansen. Vidare att alla nya åtaganden måste finansieras krona för krona. Nu när Erdogan vill ha pengar är det inget problem. Kan det bero på att han inte vill ha kronor utan euro?
    Mark Twain

Kommentarer är stängda.