Det kan du se och höra i filmen som du hittar om du klickar på länken här. Filmen från en presskonferens i torsdags den 19 november.

Närmare bestämt måste då statsminister Löfven som synes och hörs ”tyvärr ändå säga”, att ”Sverige nog har varit naiva i det här hänseendet”. Dvs. som jag förstår det i det hänseendet att islamister som bor i Sverige och som tom. är svenska medborgare, helt okontrollerat har tillåtits resa till Syrien för att där ansluta sig till Daesh/IS för att bland annat halshugga kristna. Samt även tillåtits komma tillbaka hit. Det har han väldigt rätt i!

Men att det skulle vara ”Sverige” i dess helhet som varit ”naiva” har Löfven helt säkert väldigt fel i!

Löfven menar dessutom att det är viktigt att Sverige står enat i försvaret av det öppna demokratiska samhället genom att ”slå hårt mot terrorism”. Det har Löfven också rätt i!

”Sverige kommer aldrig att ge vika”, menar han också. Rätt igen!

Några frågor uppstår dock: Nämligen frågan hur Löfven definierar ”Sverige”? Samt vilka som egentligen har varit ”naiva”?

Man kan då, i likhet med vad Löfven tidigare uttalat, anse att Sverige, ja det är ingenting mer eller mindre än Sveriges nuvarande statsledning. Dvs. den som i Sveriges riksdag består av Socialdemokraterna och Miljöpartiet och som understöds av Vänsterpartiet. Om det är det som Löfven menar med ”Sverige” så är jag beredd hålla med. Er naivitet är fullständigt uppenbar och helt omöjlig att komma till rätta med!

Om Löfven också menar att även andra riksdagspartier varit naiva, ja då håller jag så klart också med! Se bara på Decemberöverenskommelsen när folkviljan ignorerades!

Men med ett undantag: Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna är det enda riksdagsparti som under lång tid – dvs. även före den 19 november – klart och tydligt haft för avsikt att hindra islamister att resa in i Sverige, att bosätta sig här och att utgöra ett hot mot såväl Sverige som exempelvis de kristna i Syrien. Sverigedemokraterna är det enda riksdagsparti som klart och tydligt samt under lång tid identifierat detta onda och som entydigt uttalat att man vill stå detta onda emot!

Sverigedemokraterna har aldrig ignorerat folkviljan!

Men vilka partier avser då den naive Löfven att samarbeta med för att just stå detta onda emot? Jo, alla andra naiva riksdagspartier utom just Sverigedemokraterna! Som i detta avseende verkligen inte kan beskyllas för naivitet!

Löfven må ha rätt i att han och hans parti och de flesta andra riksdagspartier tidigare varit naiva. Men när det nu gäller att samla Sveriges riksdag och Sveriges folk för att verkligen stå allt detta onda emot, ja då utesluter han just det enda riksdagsparti som i detta avseende verkligen inte har varit naivt! Nämligen Sverigedemokraterna. Ett parti som dessutom enligt nyare opinionsmätning får stöd av närmare 27 % av de tillfrågade.

Så med ”Sverige” må Löfven då möjligen mena alla dessa partier – utom Sverigedemokraterna!

Men att vi andra, som väl i likhet med undertecknad också i någon mån måste anses tillhöra ”Sverige”, och därmed enligt Löfven skulle vara ”naiva”, ja det vänder jag mig starkt emot!

För egen del har jag i ett drygt decennium gjort vad jag kunnat för att i denna blogg stå islamismen emot! Oavsett var den visat sitt fula tryne. Oavsett om det skett i Israel, i Sverige, eller annorstädes.

Jag vet att många andra svenskar, judar, m. fl. också gjort vad de kunnat i just detta syfte.

Så när Löfven säger att det hos honom, hos hans parti (Socialdemokraterna), hos hans anhang eller hos sympatiserande partier (såsom de som ingick i Decemberöverenskommelsen) förekommit naivitet, ja då kan väl alla vi som under all denna tid inte varit naiva bara säga att, nej, Löfven och hans naiva anhang kan inte anförtros att styra Sverige.

För vad är det som säger att Löfvens och hans anhang inte också fortsättningsvis ska förbli naiva och även fortsättningsvis leda Sverige i fördärvet?

Man kan slutligen notera att samma dag som Löfven uttalade detta så mördades fem judar av ”palestinier” i Israel och dess närhet. Utan något som helst fördömande från Sveriges nuvarande statsledning. Terrorn där intresserar tydligen inte Löfven alls:

Den islamistiska terrorn mot judar i Israel har Löfven nog aldrig tagit avstånd från. Inte heller hans utrikesminister Wallström som av allt att döma har följande syn på saken:

Terrorn mot judar i Israel tycks Sveriges nuvarande statsledning inte alls finna anledning protestera mot. Och när det gäller terrorn mot svenskar i Sverige, ja då säger statsledningen att man ”har varit naiva”.

Som du förstår är det något som definitivt inte hänger ihop här. – Rätta mig om jag har fel!

2 svar på ”Statsminister Löfven säger att ”Sverige nog har varit naiva””
  1. Tack för din beskrivning om läget vi har du har rätt titta gärna program som de sänder idag i kristen tv om Bibelns profetior och antikrist i himlentv7.se kl.11.00 eller 15.00 där ex muslim förklara sin syn på saken

Kommentarer är stängda.