Här kommer en film på detta tema.

Rätt eller fel; fakta eller fiktion; avgör själv!

Tack till Jacob Perkins med kollegor för filmen samt för att de lät mig komma till tals i den. Jag sade mycket mer i intervjun, men man måste ju förstå att även andra uppfattningar ska få komma till tals i en film som denna, hur märkliga de än kan te sig!

Slå gärna på undertextfunktionen om du har svårt att höra vad som sägs.

Inlägget redigerat 2015-06-07 och -08.

Ett svar på ”Utplåningen av Israel – Fakta eller fiktion?”
  1. Reuven Rivlin har visat att han är presidenten i den verkliga Israel, han blev den första israeliska presidenten att delta i en minnesstund för 1956 Kafr Qasem massakern, där israeliska gränspolisens officerare sköt och dödade 47 israeliska araber.

    Han berättade obekväma sanningen om det land där han är presidenten. Han berättade dess folk att landet många av dem tror att de lever i finns inte.
    http://www.haaretz.com/news/israel/1.660417

Kommentarer är stängda.