Jag läser i Svenska Dagbladet för igår, att det varit en internationell givarkonferens i Egypten i söndags, där mötesdeltagarna utlovade nära 39 miljarder kronor till ”återuppbyggnaden av Gaza”. Vår nya utrikesminister Margot Wallström (foto t.v.) höll enligt uppgift ett anförande apropå ”den svenska regeringens kommande erkännande av en palestinsk stat”, vilket erkännande ”palestiniernas” ”president” Mahmoud Abbas ”uttryckte stor tacksamhet” för. – Tror fan det!

Enligt Aftonbladet avser Sveriges socialdemokratiska regering – utan att ha tillfrågat Sveriges folk! – bidra med 70 miljoner kronor. Rakt i gapet på islamonazisterna i Gaza!

Kom nämligen ihåg följande: Anledningen till att det för en tid sedan skett en förstörelse av infrastruktur i Gaza var ju den att det från Gaza avsköts en hel mängd raketer mot Israel i syfte att utplåna Israel. Israel försvarade sig, nu på samma sätt som när Israel tidigare anfalltis från Gaza.

Civilbefolkningen i Gaza, som saknade skyddsrum, trots att material som man kunnat använda till att bygga just sådana skyddsrum förmedlades via just Israel, fick lida. Nu precis som förut. Gaza saknar och har alltid saknat skyddsrum. Detta beror på att regimen i Gaza, den islamonazistiska terrororganisationen Hamas, vars enda syfte är att utplåna Israel och döda alla judar, anser att Gazas civilbefolkning skall användas som ”mänskliga sköldar” och utplaceras just där som deras anfalls- och utplåningsvapen placeras. Så att Israel, när åtminstone några av dessa civilpersoner oundvikligen dödas i Israels fullt berättigade försvarskrig, ska få skulden för deras död. Klart att de inte ska ha några skyddsrum!

Hamas har lyckats rätt väl onekligen. Israel skuldbeläggs, och miljarder kronor överförs till Gaza. Detta är pengar som naturligtvis kommer att medföra att islamonazisterna i Gaza på nytt kan samla kraft för att på nytt angripa Israel. Angrepp som – till följd av Hamas egen människofientliga strategi – sannolikt kommer att leda till att ännu fler människor dör i Gaza.

Någon ”återuppbyggnad av Gaza” blir det så klart inte frågan om. Hamas syfte är inte detta. Syftet är att utplåna Israel och judarna. Detta måste ju för varje initierad observatör vara alldeles glasklart!

Det hade därför varit bättre att använda dessa ”nära 39 miljarder kronor” till att krossa Hamas, att krossa Hisbollah, PFLP, al-Fatah och alla de organisationer och entiteter som syftar till att utplåna Israel. Detta i stället för att som nu skett, i realiteten stödja utplånandet av Israel!

Varför är det då för dessa ”givare” så angeläget att stödja utplåningen av Israel? Detta samtidigt som många av dem stödjer kampen mot den Islamiska Staten i Irak och Syrien? En ”Stat” som visserligen i sina metoder kan framstå som ännu mer vämjelig än Hamas islamistiska regim i Gaza, men som ändå i grunden har samma mål som Hamas i Gaza.

Båda avser de nämligen utplåna såväl judar som kristna (m. fl.) och alla de stater och individer som kallar sig så. De eftersträvar den totala underkastelsen under sharia, den islamiska lagen, av alla stater och folk/individer i hela världen. De är islamister, nämligen. Det är därför.

Jag upprepar: Detta måste ju för varje initierad observatör vara alldeles glasklart!

Hamas politik och anfallskrig understödjer dock ”världssamfundet” uppenbarligen i Gaza med miljarder kronor. Samtidigt förkastas den Islamiska Statens närmast identiska politik och anfallskrigföring i Syrien och Irak. Inget miljardstöd till den Islamiska Staten, eller hur!

Som jag tidigare sagt, kan jag inte finna annat än att orsaken till allt detta i grunden är antisemitism! Judarna har uppenbarligen inte rätt att försvara sig i Israel – deras fiender får ju nära 39 miljarder kronor i erkänsla för deras anfallskrig mot just Israel!

Men de kristna m. fl. i Irak och Syrien har till skillnad från Israel och judarna tydligen rätt att försvara sig. För deras fiender bekämpas av ”världssamfundet”/västmakterna. Något halvhjärtat visserligen, men hur många miljarder satsas på det? Mer än 39 miljarder SEK skulle jag tro.

Usch!

Redigerat 2014-10-14.

Länkar: Gatestone Institute, PMW.

2 svar på ”Ju fler raketer som islamonazisterna i Gaza skickar mot Israel, desto mer kulor får Gaza från Sverige och ”världssamfundet””
 1. Lars-Håkan Halldin:

  Som vanligt gör SvT en dokumentär där allt är taget ur sitt sammanhang och där Israel demoniseras. Man säger absolut inget om varför det finns en så kallad ockupation eller att det är som det är pga krigen som Araberna och Palestinierna startat mot Israel i hopp om att utplåna Israel, alltså inte bara för att få stopp på ockupationen. Inget säger man om de Judar som fördrevs från Judéen och Samarien och deras rätt att återvända.
  De börjar dokumentären med att visa Israeliska bomber mot Gaza och pratar om blodbad. Man säger inget om att Israel INTE ockuperar Gaza eller inte heller visar en enda film på några av de tusentals raketer man skickat från Gaza mot israeliska civila.
  Och man målar upp Palestinierna som fredsälskare som minsann tar hand om en bosättare som kört av vägen, men självklart berättar man inte om de tusentals Gazabor som får behandling på Israeliska sjukhus trots att de beskjuter Israel eller de tusentals ton mat och medicin osv som Israel skickar in till Gaza.
  Att Palestinier och Israeler kan komma överens är inget nytt alls, Israeler åker ofta in i Palestinska byar och handlar det är bara det att svensk media struntar i att rapportera om detta.
  Att du jämför Israel och Sydafrika är helt absurt, de är två helt skilda konflikter.
  Jag kan fortsätta hur länge som helt om SvT och deras vidriga dokumentärer som gör mig kräkfärdig.
  Försoning är trevligt men ej nödvändigt för fred, det som faktiskt är nödvändigt för fred är att Palestinier och Araber ger upp tanken på att utplåna Israel samt att journalister rapporterar sanningen istället för propaganda.

 2. DAGENS POLITIK
  Från Lars-Håkan Halldin

  Försoning är lösningen på Israel Palestinakonflikten. Kloka människor som likt Ghandi o Martin Luther King går ickevåldets väg. Denna film bör du se den ger mig små vibbar om att dessa stater kommer förenas i en stat och leva i fred och harmoni. Visst en och annan sur militär, våldsverkare och präst som levt gott på motsättningarna blir sura. Krigströttheten tar över och försoningen vinner väg. Mandela gjorde det i Sydafrika några kommer göra det här också fred.!!!
  http://www.svtplay.se/video/2369684/en-farlig-ide

Kommentarer är stängda.